• malesef tutmayacak veya gerçekleşemeyecek zirvedir. ankara'da yapılan/yapılması planlanan her zirve gibi ilgi çok az olacaktır. çünkü; ankara'da ekşi sözlük yazarı yoktur. evet, gerçekten yoktur. bu şehirde ekşi sözlük yazarları olamaz, var ise asosyalin önde gidenidir. çünkü; ankara'da insanlar dışa açılmaktan hazzetmez, kendi gruplarının dışına çıkmayı zinhar kabul etmez. son dönemlerde zor zahmet yapılan 2 tane rakılı zirveye katıldım, günler önce ayarlanmasına hatta organizasyonu düzenleyenin kadın bir yazar olmasına rağmen 1-2 masayı zor doldurabilmiştik.

    belki aynı şey değil lakin şahsım; ankara'da yaşayan ve pavyon ortamlarını merak edenlere bile zirve düzenlemeyi "tü kaka" bi yer olmadığını göstermeyi denemesine rağmen başarılı olamamıştır.
    (bkz: ankara pavyon zirvesi)

    başlığı açan yazar arkadaş bir şekilde bu organizasyonu başarabilirse, 35+ amca ve rakılı ortamların müdavimlerinden biri olarak beni yazmasını rica edeceğim.

    bol şanslar lord1453.

    gelen mesajlar üzerine edit: açılan başlık(amcalar ve teyzler) ve benim entry'm yüksek dozda ironi içermektedir. elbette ankara'da yüzler hatta binler seviyesinde yazar olduğunu biliyorum. daha önce katıldığım zirvelere istinaden bazı iğnelemeler yaptım hepsi bu. yoksa tanımadığım insanlara "asosyal" demek haddime değil.
  • başkan linç değilde neden 30'luklar amca oluyor ben anlamıyorum ?

    türkiye'nin kutuplaşmasını her başlıkda hisseden ben miyim? 80'lerden önce sağ-sol, daha sonra türk-kürt, inanan-inanmayan, alevi-sünni diye son derece ayrıştırıcı başlıkları burada gördük. özellikle 2000'den sonra bu kutuplayıcı balkanization politikası arttı ve maalesef bu günlük hayatımızın bir parçası oldu.

    30'luk insanları amca ve teyze diye ayırıp, yaftalayıp, ayrıştırmak nedir kuzum ?
  • evli olmasam katılacağım ve bir amca olarak teyzelere umarsızca yürüyeceğim zirve olabilirdi. bekar arkadaşlara başarılar.
    arkadaş edinme niyetli de katılım sağlanabilir ama ben mevcut arkadaşlarımı zor idare ediyorum kardeş. bi de burada kimseyi tanımadan sallaması daha bir hoş oluyor.
  • evliler de eşleriyle birlikte katılsın o zaman dediğim, 40’a 2 kala seve seve katılacağım zirve. hadi bakalım
  • evli ve tövbeli olarak bekar arkadaşlara başarılar diliyorum.
  • 30 rakamı yaş kelimesi ile aynı cümlede pekte yakışmıyor.
  • ankara'da ikamet eden bir 88'li olarak katılmayı düşündüğüm zirvedir.
  • katılım çağrısına bayağı güldüğüm zirve. ramazan'dan önce rakı masalı bir yerde yapılması istenen zirve. çoğunluğun talebi de bu yöndeymiş. *

    help help help, acil çağrı... ramazan'dan önce son çıkış...*

    not: ankararalı yazarlar baya var sözlükte. hepsi işinde gücünde. çoğunun programı vardır zaten, öyle her şeye atlamıyorlar. sadece vakit ayırmak isterlerse ayırırlar. boş oldukları için değil de...

    böyle bir zirveye de katılacaklarını-atlayacaklarını düşünmüyorum( özellikle dişi versusların). ayrıca zirve denince neden sadece bekarlar akla geliyor ki?

    amacı belli olan yapılması planlanan rakı masalı zirve...

    ekleme: amacını nereden anlamışım? sözlüğü forum niyetine kullanan bir yazarın açtığı başlık çok bir şey beklememek lazım.
  • daha 30 olmadığım için katılamadığım hede
  • ayrancı yolluk uygun olur, istiridye mantar ve yaprak ciğeri başarılı zira.
hesabın var mı? giriş yap