3 entry daha
  • eski sevgilinin dugununde gorumce bandi takmaktan daha keyifli bir durumdur.

    yeni baslik acmamak icin burada anlatayim nedir bu eski sevgilinin dugununde gorumce bandi takmak olayi.

    bazi yorelerimizde, buyuk dugunlerde organizasyon muduresi gibi bir gorev gorur gorumce. kimin yanina oturacaginizi, cocugun altini nerede degistireceginizi, bilmemkim hanimlarin nerede oldugunu vb. soracaginiz kisi gorumcedir. o nedenle de koluna kirmizi bir bant takar ki bir derdi, sorunu olan kendisini bulsun.

    gorumce bandini damadi, damadin ailesini ve cevresini en iyi taniyan genc kadin takar... ki adindan da anlasilacagi uzere aslinda damadin ablasinin ya da kiz kardesinin takmasi uygun duser. hadi onlar olmadi kuzen filan takar.

    tabi eski sevgiliyle arkadas kalmak halinin bokunu cikardiysaniz, gun gelir devran doner, o bandi size takiverirler. eski sevgilinin kiz kardesi yoksa ve yillar yili tanisikliktan dolayi anasini, danasini, halasini, komsusunu, arkadasini, kankasini vb. en iyi bilen sizseniz aslinda bu bant en cok da size yakisir.

    yakisir yakismasina da bu kadar drama gerek var midir bilinmez.

    bir yandan gelen misafirlerin oturma duzeni, derdi, sikintisi ile gerilir; diger yandan damadin anasinin "ah kizim, birakmasaydin bizim oglani simdi bu salagin yerinde sen olacaktin" huzunlenmesini paylasir; ote yandan gelin durumdan haberdar degilse bir bos bogazin dugunde kizcagizi uzmemesi icin devamli tetikte durursunuz.

    bunlarin hepsine katlanmayi becerenlere asil bonus geliyor: bu gorumce bandini takan hanimla damadi karsilikli oynatirlar.

    buna da dayanabilene 72 ekran televizyon veriyoruz.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap