2 entry daha
  • johnny depp bu filmde son dort filminde gormeye ali$tigimiz kafa bulma ile kendini kaybetmi$ bir metropolitan (scotland yard degil) mufetti$i, bir takim vision'lara sahip bir vatanda$. guzel oynuyor depp, ama gelin gorun ki bizim adama yapmacik ingiliz aksani olmami$, uyduramami$ kendisi. heather graham boyali kizil saclari ile irlandali "unfortunate woman" rolunde daha idare eder bir aksanla, cok fazla numarasi olmayan vasat bir oyunculuk icinde.

    asil filmin agir toplari aktorler kraliyet doktoru sir william gull rolunde sir ian holm (kendisi bilbo baggins rolu ile hatirlanabilir) ve metropolitan polisi cavu$u godley rolunde robbie coltrane (ozellikle cok cok ba$arili gorundu, sahnelerin cogunu depp'den caldi zannimca).

    hughes karde$ler oldukca gercege uygun ve ozgun bir ripper yorumu ile ortaya cikmi$lar, guzel bir film olmu$, kendilerini tebrik ediyorum. bu arada arabaci netley rolune dikkat, lock stock and two smoking barrels tuyosunu ben buradan vereyim, selam gondereyim guy ritchie'ye...
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap