6 entry daha
  • janr meraklilari ister post-rock desin adina, ister space rock, hatta portakalli rock, kendi alaninda yazilmis dunyanin en guzel ikinci sarkisidir killing all the flies (en guzel sarki kuskusuz moya'dir ki tarif edebilen buyursun).

    giris ve barry'nin vocode'ladigi melodi sizi yerinize mihlarken, sarki yavas yavas yukselmeye basladiginda ve ozellikle dom basiyla kendine basci diyenleri aglatacak notalari dokturmeye basladiginda nefesinizin ritmi bir sasmaya baslar. ama ne zaman ki tum gitarlar ustunuze cullanir, o vakit gogsunuzde nefes alacak yer kalmamis gibi hissedersiniz. zira akcigerinizin sisebilmesi icin ayrilan bolge artik baska birseyle doludur (nedir bilsem, bu entiriyi yazmazdim). sarki yavas yavas inise gectiginde mogwai'in caniniza kasti olmadigini, soyle bir yokladigini hatirlarsiniz. nefesiniz tekrar yavas yavas duzene girer. sonra davul tamamen sustugunda derin bir nefes alabilirsiniz nihayet. sarki tamamen sona erdiginde de dogal olarak tekrar dinlemek istersiniz.

    bu anlattiklarim sarkiyi canli dinlemis her birey tarafindan muhtemelen onaylanacaktir. kaldi ki her nefis olumu tadacaktir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap