4 entry daha
  • adalet, vicdan ve farkindalik kavramlarindan, over-doz'unda ise sevgiden uzaklasmaya sebebiyet veren bilinc zehiridir. bu zehirin bir yasam bicimi halinde(surekli) kullanımı, hissizlik ve kısmi felç gibi yan-etki(!)leri dogurur. insan kendine yakinlastigini sanarken aslinda kendi de dahil her seyden uzaklasmaktadir.
    ayrica;
    (bkz: duyarsizlik)
    bana kalirsa bu umursamazlik hastaligi modern cag'a ait filan degil, cunku oldukca cag dışı buluyorum bu savunma mekanizmasini.. insanlar zamani filan!! bukmeye kalkiyor, sen hala etrafina set örmek pesindesin, uzaydan sana dogru bakanlara da bi el sallarsin artik??
    kisacasi yuzlesememenin ve gucsuzlugun gostergesidir umursamazlik. dunyadaki herkesten uzun bir duvar ördün etrafina diye kimse seni sonsuza dek el ustunde tutmayacak ve en kotusu, bu duvarlar seni sonsuza dek koruyamayacak. degismek, guclenmek ve gunun getirdikleriyle savasmak ve ogrenmek zorundasin...
    deve kusu kafasini gomdugu kumda istanbul'u dinliyorken gozleri kapali, acikta olan kici ne kadar guvendeyse sen de o kadar guvendesin ancak bu sekilde. harcadigin zamana, isciligine, maliyetine yazik be!!
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap