120 entry daha
  • 6 sezon once fenerbahce'ye geldi, ilk oynadigi hazirlik macinda gol atti. 6 sezon icerisinde son iki tanesinde kaptan olmak ve bir tanesi de yuzuncu yil olmak uzere 3 sampiyonluk yasadi. takimda kalecilik ve forvet haric neredeyse heryerde oynadi, gunu geldi hat-trick yapti; gunu geldi tribunlerin istemedigi adam oldu, yuhlandi; fakat o hic bir sekilde tam deyimi ile sallamadi. fenerbahce'nin kaptani olarak gorevini yapti, son macinda sahayi terkederken kaptanlik bandini tuncay sanli'ya devrettikten sonra sahayi omuzlarda terketti ve sahadan ciktiktan hemen sonra fenerbahce armasini optu, sanki "siz ister yuhlayin, ister sevin; benim sevgim iste bu kadar" dercesine.

    mactan sonra roportajda da soyledi, gun geldi guldu, gun geldi agladi, gun geldi sevindi, gun geldi insanlari kirdi; ama o hic bir zaman mutevaziligindan ödün vermedi; bu ugurda kendi deyimi ile "bazilarina sirin gorunmek icin yapmadigi hareketler" yuzunden belki milli takim kariyeri sonlandirildi; ama iste bugun, o umit ozat, o sasi, orta yapamayan, istenmeyen adam, 6 sezon oynadigi takimin yuzuncu yilinda sampiyonlugu kazanirken kaptanligini yapti, almanya'ya transfer olmasindan dolayi ciktigi son macinda sahayi omuzlarinda terketti. adam gibi geldi, adam gibi oynadi, adam gibi gitti. o sahayi omuzlarda terkederken hepimizi aglatti. adam gibi adam teriminin sozluk karsiligi. sevenine gore de, sevmeyenine gore de.

    ek bilgi : ilk geldigi sezon stoper, sarkik libero; daha sonra on liberi, sol/sag bek, kadro sıkınsıtı cekildigi gunlerde orta sahanin ortasinda, forvete yakin oynamistir. hat-trick'i orta sahanin ortasinda oynadigi bir macta yapmistir.
2201 entry daha
hesabın var mı? giriş yap