• fenerbahçenin şampiyonlar liginde bu sezon oynayacağı 4. maç.

    maç öncesi grupta 6 puanla lider inter, 5 puanla ikinci fenerbahçe, 4 puanla üçüncü psv eindhoven ve 1 puanla sonuncu cska moskova.

    bu tablo incelendiğinde, fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonu için oynayacağı en önemli maç budur diyebiliriz. hatta hatta, olası bir lig şampiyonluğu maçından daha da önemlidir kanımca. zira kazanılması halinde, fenerbahçe gruptan çıkmayı garantilemiş gibi olacak, yüklü bir miktarda parayı uefadan alacak ve* kadrosuna ocak ayı içerisinde takviyeler yapmak zorunda kalacaktır.

    tüm bunların dışında fenerbahçe, galatasaray'dan sonra gruplardan çıkan ilk türk takımı olacak, ilk maçlarda aldığı başarılı sonuçların şans eseri olmadığını göstermiş olacaktır.

    takımın, avrupa arenasında bu sezon içerisinde oynamış olduğu maçlara bakacak olursak, güven verdiğini söyleyebiliriz. elbette deivid ve lugano'nun eksiklikleri hissedilecek ancak her ikisinin yerine de oynaması muhtemel oyuncular* bu eksikliği hissettirmemeye çalışacaktır.

    elbette, top yuvarlaktır, 10. saniyede yenecek bir gol, gösterilen bir kırmızı kart, sakatlanan bir oyuncu tüm gidişatı olumsuz da etkileyebilir.

    bu olasılıkları canlı izlemek adına, az önce biletix'den 100 ytl sayarak babama ve kendime bilet aldığım maçtır. nokta.

    başarılar fenerbahçe. bu akşam futbolu seven herkesin kalbi seninle.
158 entry daha
hesabın var mı? giriş yap