• kendi kardeşini kuduzdan kurtarmaktan aciz, bacağı kırıldığı için hastaneye kaldırılan, mucizelerini araştırmak üzere gelmiş heyetten kaçıp kendini evine
    kilitleyen bir adamdır sai baba. metin ve mert midir bilemiyorum, hakkında okuduklarım gerçek yüzünü yansıtır mı emin değilim ama, ciddi bilimsel bir gözleme karşı yelkenleri indirip gayba karışmayı tercih eden her mumbo jumbo adam gibi (bkz: uri geller) hilelerinin açıklamasının yapılması zor olur.

    bunun dışında kendisi yanında 11 ay geçirip cinsel tacizine uğrayan bir eski şakirtinin yazdığı gecelerin sai babası isimli eserinin 3000 kopyası baskıdan satın alıp, imha ettirmiştir.

    ayrıca 50 yıldır hilesi bulunamadığı iddia edilen sai baba, 1992 yılında ziyaretine gelen başbakana yoktan varettiği kolyeyi vermezden 5 dakika önce yardımcısından alırken görütülenmesi sebebiyle de daha iyi tanınmış, daha net anlaşılmıştır. (kasedin kamuya yayılmaması için gazeteciye yapılan baskı ve zulmü anlatmaya gerek bile var mı bilmiyorum)

    lan bizim sermet erkin de kafa olsa oturup sermet baba the avatar diye gezip milyonları parmağında oynatırdı. ama yokmuş ki trt de elinden güvercin çıkartacak naiflikte kaldı, silindi gitti.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap