543 entry daha
  • türkan şoray başta olmak üzere, o dönemin kadın oyuncularıyla oynadığı aşk filmlerinin tadı bambaşkadır. zulüm isimli filmde kahramanların tanışma hikayeleri, ayrılık sahnesi ve sonrasında yeniden kavuşmaları defalarca izlenir.

    kadir inanır'la çevirdikleri bitirim kardeşler serisinde komedi oynayabileceğini de kanıtlamıştır. duygu yüklü filmler ve arkasından böyle bir rol herkesin harcı değildir.

    tarkan serisinde ise bambaşka bir kartal tibet çıkar karşımıza. ne komedi ne duygusallık vardır artık, aksiyonla geçer film. o dönem her role giren az sayıda aktör vardır. cüneyt arkın,tarık akan, kadir inanır her role uyum sağlar.

    can dostu kemal sunal'la şabaniye filminde sahilde birbirlerine koşmaları hiç aklımdan çıkmaz. ölümden sonra hayat varsa ve seçim yapma şansı verilirse, ben bu insanların olacağı yere gitmek isterim. tüm yeşilçam emekçilerinin, tüm şairlerin, tüm güzel müzisyenlerin yanına, cennet orasıdır benim için. hepsine selam söyle kartal tibet, onlarsız türkiye bombok bir yer artık.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap