35 entry daha
  • ne zaman istanbul'a gelsem, istiklal'de gördüğüm hakkı yenmiş ünlümüz. kendisi hakkındaki yaygın kanı, ne pahasına olursa olsun ünlü olmak istediğidir. oysa sayın bülbülses pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer almış önemli bir simadır. söz gelimi; yıllar önce levent kırca'nın o yürek burkan, o yüreğimizi ağzımıza getiren ve bugün bir çoğumuza musallat olmuş panik atak illetini tetikleyen açlık grevinde aniden ortaya çıkmış ve bestelediği bir eseri hemen oracıkta milyonlarla paylaşmıştır:

    "yeter artık levent kırcaaaaa, n'olur artık açlık grevi yapmaaaaa"

    ne yazık ki kolluk kuvvetlerinin müdahalesi ile şarkının devamını duyamadık, ve fakat sayın bülbülses oradan götürülürken bile "başımıza taçsın, sen levent kırca'sın, artık bu açlık grevi bitsin, bitsin, allahımmmmm bitsin" diyerek toplumsal konulardaki hassasiyetini bir kez daha kanıtlamıştır.

    "bu piyasadaki" pek çok sanatçımızın aksine sayın bülbülses kıskançlık nedir bilmez. kalbimizin prensi ajdar anık'ı "bir abisi olarak" her zaman desteklediğini söylemiş ve onun elinden su içmiştir. içtiği bir bardak suyun ardından "çok güzel" diyecek kadar da kadir kıymet bilen, alçakgönüllü bir sanatçıdır recep bülbülses. kaçımız içtiğimiz sudan sonra "çok güzel" diyebiliyoruz ki?

    http://www.youtube.com/watch?v=qvbvwqo9olw

    cenk eren mi recep bülbülses mi derseniz, hiç tereddüt etmeden recep bülbülses derim. cenk bey'i de çok seviyorum, lütfen yanlış anlamayın. özellikle sabah programlarında o bacak bacak üstüne atışı, prostat olsun, töre cinayeti olsun, türban meselesi olsun, dinimizin vecibeleri yahut cumhuriyetimizin faziletleri olsun, maşallah her konuda o jack nicholson'vari kaşlarını kaldıra kaldıra konuşmasını, yorumlarını çok seviyorum. gül hanım'la birlikte sunduğu programda o "ibrahim bey önce bir vtr'miz var, dilerseniz onu bir izleyelim" deyişini, "seda hanım siz kalplerin kraliçesisiniz" türünden komplimanlarını, "muazzez hanım bir efsanesiniz" türünden iç çekişlerini; herkesi ama herkesi çok sevmesini çok seviyorum. ama ne bileyim... recep bey biraz daha sahici geliyor bana. bir de cenk bey'i istiklal'de, kışın ortasında, üzerinde eski püskü bir ceketle hızlı hızlı yürürken görme ihtimali yok gibi sanki...
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap