8044 entry daha
  • hayatında türkiye cumhuriyeti sınırlarından çıkmadığından emin olduğum zevat, yine 330 milyonun tümüyle ilgili bilgi vermiş.

    15 senelik araç abd'de 3000 dolar falandır. 3000 dolar 1.5 asgari maaş değildir. 15 senelik araba artık tedarikçinin parça bulundurma zorunluluğu olduğu bir araç değildir. 15 senelik araba senin gibi açlıktan ağzı kokan ülkeler haricinde, genelde %80'inin hurda presslerinde yok edilir, bu nedenle parça bulmak zorlaşır. ve abd yan sanayi yedek parça ülkesi değildir.

    oto tamircilerinin dolandırıcı olduğunu kıçını yaydığı yerden nasıl anlamış bilmiyorum ama, sanayiye bilmeyen bir adam gittiğinde anasını sikerler burada. avuç içi kadar boyaya 5 sene önce 500 tl isteyen usta gördü bu gözler. lokal boya bak. 5 dk falan sürer en fazla. 50 liraya yaptırdım. öyle işte. bilmeyeni sikiyorlar.

    hayır iki farklı arabanın ortadan birleştirilmiş hali olan arabayı kazasız boyasız diye satanların olduğu ülkede, gidip bir başka yerin, üstelik hiç gidip görmediği bir yerin tüm ikinci el araç satıcılarına dolandırıcı demek de, ne bileyim aşırı komik ya. zavallılık sanki. ne bileyim ben bütün avustralya'lılar şöyledir, böyledir diyemem mesela. hayatımda 2 tane tanıdım ama diyemem yani.

    ha bir de, abd'de ustalık işleri çok pahalı. o yüzden herkes garajında araba tamir ediyor. dolandırılma korkusundan değil. keza ikinci el satış için de aynı. beyan edilenden farklı bir şey çıkma ihtimali düşük. türkiye'nin %0.1'i falan bile olabilir. zira abd'de sizi dolandırırlarsa, anasını sikebilirsiniz tazminatla. o yüzden buradaki gibi git derdini marko paşa'ya anlat diyemezler.

    bir de araba üzerinden devleti nasıl hırsız çıkardınız amk? ne yapıyor, biden gidip vergilerden yazlık saray mı yaptırıyor, garantili mega projeler mi açıklıyor? trump central park'ta top kek dağıtacağız diye 9/11 paralarını mı cukkalladı? apostolik kilisesinin imamına makam aracı mı çektiler? sayntoloji tarikatına para mı aktardılar? anasını siktiğimin vergilerinin tek tek nereye gittiğinin açıklandığı, hesabının çatır çatır sorulduğu, vergi konusunda en şeffaf ülkede devlet nasıl hırsız olabildi araba satışı üzerinden.

    bok atacağım diye iyice gerizekalıca argümanlar üretmeye başladınız.
5225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap