4510 entry daha
  • fetullahçı olduğu ve hâlâ fetullah gülen’i desteklediği için galatasaray’ın uefa kupası görüntülerinde yer vermediği, aidatını ödemediği bahanesiyle spor kulübü üyeliğinden ihraç ettiği türk futbolu efsanesi. arif erdem için de aynı tarife uygulanıyor. oysa galatasaray genel kurulu, ihraç istediğini önce reddetmişti. o genel kurulda kadir çetinçalı’nın mantıklı bir konuşması vardı.

    hakan şükür, fetullahçı olduğunu hiçbir zaman gizlemedi. galatasaray’da futbolcuyken de akp milletvekiliyken de fetullahçıydı. eğer fetullahçı olduğu için önceden ötekileştirilse galatasaray suçlanacaktı. ötekileştirilseydi de haklı gerekçeler vardı ancak o zamanlar akp’yle fetullahçılar dosttu. böyle bir durumda galatasaray’ın başına neler gelebileceğini tahmin edebilirsiniz. sonra akp ile fetullahçılar kavga etti; hakan şükür, arif erdem vb. terörist oldu.

    şimdi de galatasaray, bu ikiliye görüntülerde yer vermediği için rakiplerce eleştiriliyor. yer verse de eleştirilebilirdi ancak ben, galatasaray yönetimlerinin bu kararını yanlış buluyorum. ne olursa olsun, tarihî bir gerçeği eksik aktarmanın lüzumu yok. değişen; hakan şükür vb. değil, akp’nin çıkarlarıdır. galatasaray’a tutarlı ve gerçekçi olmak yakışırdı. hakan şükür, galatasaray binasına intihar saldırısı düzenlese bile galatasaray’ın uefa kupası’nda, sekiz lig şampiyonluğunda rolü olan biri. galatasaray’ı da geçtim, elli bir golle türk a millî futbol takımı’nın en golcü oyuncusu. teröristse bile bunları göz ardı etmenin ne yararı olacak?

    düzenleme: yazım.
979 entry daha
hesabın var mı? giriş yap