2 entry daha
  • yari finalde ve finalde cinli iki sporcuyu eleyerek ulkemize pekin'den altin madalyayi kazandiran gururumuz, basarili milli okcumuz.

    bugun yapilan final mucadelesini cinli fu hongzhi'ye karsi kazanmistir. madalyasini rahmetli babasi nejdet girismen'e ithaf etmistir.

    1981 doğumlu olan gizem girişmen, ankara tevfik fikret lisesi'ni ve daha sonra bilkent universitesi isletme bolumu'nu 2004 yilinda seref ogrencisi olarak bitirmistir.

    ilkokulu bitirdikten sonra gecirdigi kaza sonrasinda omur ilik felclisi olmustur. bugunku basarisindan sonra "evlerinden çıkamayan insanların bir şeyler yapabileceğini kanıtlayabildiysem, görevimi tamamlamış sayılırım" seklindeki ifadesi hicbir engel tanimadiginin ve sadece engelliler icin degil herkes icin harika bir ornek oldugunun gostergesidir.

    2008 ingiltere 4. avrupa okçuluk grand prix yarışması olimpik yay arw2 bayanlar fita"da ikincilik, ''2007 çek cumhuriyeti uluslararası okçuluk turnuvası olimpik yay arw2 bayanlar''da birincilik gibi dereceleri bulunmaktadir. sadece 4 senedir okculuk yaptigini da belirtmek gerekir.

    bu basarisinda her dakikasinda yaninda olan dunya tatlisi seyhan girismen'in de kizidir.

    akademik ve spordaki basarisinin yaninda yetmiyomus gibi bir de cok guzeldir.

    (bkz: ustinsan)
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap