9 entry daha
  • bu filmde üç defa dinlediğimiz lili isimli şarkı, tatil yerlerine turist getirmek için çekilen şahane fotoğrafların, okula öğrenci getirmek için hazırlanan kusursuz broşürlerin ya da ürünü satmak için servet harcanan reklamların işini yapıyor. bu şarkıyı dinleyip ya da videosu'nu görüp ne ki bu film diyorsunuz. misal bu başlığı ilk defa okuyanlar birazdan şarkıyı bulup dinleyecekler sonra filmi seyredecekler.
    işte bu filmin en güzel tarafı da burda oluşturulan beklentiyi gerçekten karşılıyor oluşuymuş.
    başrolde ki hanım kızımız melanie laurent güzel fransız diye bir kategori varsa o klasörün kapağı olacak kadar karakteristik bir güzellik ya da şirinlik ya da çekicilik ya da neyse ona sahip, bu bakımdan film bir sıfır önde başlıyor.
    dokunaklı ama sündürülüp salya sümük yapılmamış bir hikayesi var, film de yaptıkları saçma da gelse, sinir bozucu da gelse hiçbir karaktere kızamıyorsunuz, anlıyorsunuz, herkes birbirini anlıyor. gayet anlayışlı bir film o yüzden. didaktik değil ama içinize doğrudan işliyor.
    çok ta anlatılacak birşey yok o yüzden, patlamalar çatlamalar olsa uzun uzun anlatılır ama duygu ağırlıklı bir film olduğu için izlenmesi gerekiyor.
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap