3 entry daha
  • almanya doğumlu; ankara üniversitesi sbf (mülkiye) mezunu imiş.
    ilk çatışma sırasında tuzakladığı eve girişte hayatını kaybeden polisin telsizinden, “devrimci karargah” adlı örgütün üyesi olduğunu söylüyordu.
    ilki, dokuz ay önce, birinci ordu karargahı bombalanması, ikinci, akp istanbul il başkanlığı bombalanması eylemleriyle, bugün de, hücre evi baskınıyla adı duyulan bu örgütün önde gideni; internet sitelerindeki yazılarından, silaha tapan “sol” küçük-burjuva anarşisti ve taşeronluğunu talep ettiği pkk’nın kamplarında “eğitim” almış gurbetçi.
    mezun olduğu okulunun marşı; “ey vatan gözyaşların dinsin/yetiştik çünkü biz” derken o, bugün kendi hayatıyla birlikte iki canı daha alarak, ölenlerin ailelerini de gözyaşına boğmuştur.
    *
    anlaşılmaktadır ki, kendisi de, eksik bilinçle girdiği çıkmaz yolun faili olduğu kadar; her türlü biçimiyle toplumdan tard edilmiş “sol” sefaletin mağduru ve maktulüdür.
    *
    edit: mezun olduğu okulu, istanbul üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi imiş. bu değişiklik ve mülkiye marşı'nın iki mısraı dışında, yazıyı ve kanaati değiştirecek bir husus bulunmamaktadır.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap