• son günlerde gündüz kuşağında bolca çıkan itici reklamdır. reklamda daha önce yamulmuyorsam yılmaz erdoğan'lı mükremin abiden hatırladığımız bir kadın oynuyor. servisten iniyor kadın pınar hazır köfteler hakkında garip bir şarkı söyleyerek donmuş köfte alıyor marketten . bu arada kadın itici, kıyafeti itici, şarkı ve sözleri itici, yani şarkı sözleri hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum.
    neyse kadın yolda evine doğru koşturarak giderken bir yandan da üç çocuğunun onu beklediğini aç olduklarını filan öğreniyoruz psikopat şarkıdan. kadın yolda birden kafayı yiyor ve mısırcı mı kestaneci mi ne bi amcanın tezgahını devirip bir yerden bir tava buluyor ve köfteleri oracıkta kızartıyor. öyle de acelesi var yani .
    neyse evine gidiyor, 3 birbirinden asık suratlı çocuk onu beklemekte tabaklarına köfteleri savuruveriyor. en son sahnede aferim kızıma diyor köfteyi ağzına atan bir ufaklığa ama çocuk öyle bir ızdırap içindeki o köfteyi çiğnerken yani benim kusasım geliyor o derece.

    şimdi sözüm değerli bu reklamın sorumlusu reklamcı arkadaşlara ; daha sevimsiz bir tipleme yaratamadınız mı? daha berbat bir şarkı ve onu söyleyen ses bulamadınız mı? çocuklar neden o kadar mutsuz pınar köfte mucizeyse? bu çocukların babaları yok mu kadın evin eşşeği mi afedersin kıçından ter aka aka sokaklarda köfte pişirio?
    herşeyi bırakın neden sokakta kestane tezgahında pişiyor o köfteler? bu sevimlilik mi yani reklamın esprili noktası bu mu?
    böyle acıklı bir hayatı olan bir kadınla hangi müşteri kendini özdeşleştirir ?
    o kadın gerçekten varolsa o bile sevmez bu reklamı söyliim.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap