105 entry daha
  • abdurrahman dilipak'ın hakaretlerine yüce yargı'da çözüm bulamadığı için davayı aihm'ye götürecek olan kişi.

    müjde ar canlı yayınlanan haydi gel bizimle ol isimli programda hüseyin üzmez ile ilgili olarak pedofili hastası tanımlamasında bulunmuştu. bunun üzerine abdurrahman dilipak - sanki hüseyin üzmez'i savunur gibi- "bunlar pornocu değil mi? grup seks yapıp, ensest ilişkiye giren lolita takımından değiller sanki? homoluğu, lezbiyenliği meşrulaştırmaya çalışanlar kendileri değil sanki. uzakdoğu’ya çocuk seksi için gidenler, bu maksatla turistik turlar düzenleyenlerin çıkıp bize ahlak dersi vermeye çalışmalarını anlamak mümkün değil" diye yazmıştı.

    bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda ve tekzip talebinde bulunan müjde ar mahkemeden eli boş döndü. 10 mart’ta son bir umut adalet bakanlığı’na ’kanun yararına düzeltme’ talebinde bulundu, bu sefer de adalet bakanı adına müsteşar yardımcısı hakim aykut kılıç’ın imzasının bulunduğu yanıtta söz konusu yazının yorum ve eleştiri içeren bir yazı olduğu, tekzip konusu yapılamayacağı kaydedildi.

    şimdi ise iç hukukta çözülmesi imkansız hale gelen davayı aihm'ye götürüyor.

    eğer uzun bir yazı okumak istemiyorsanız şöyle özetliyeyim:

    sıkı bir müslüman 13-14 yaşlarında bir kıza tacizde bulunuyor. mahkeme şahsı suçsuz bulmuyor ama kızın ruhsal durumu bozulmamış diye şahsı salıveriyor. bundan rahatsızlık duyan müjde ar şahsın durumu hakkında piskiyatrik bir terim kullanıyor. bunun üzerine başka bir sıkı müslüman da çıkıp "bu adamlar dinimizi kötü gösteriyorlar" diyerek şahsa saldırmak yerine onun avukatlığını üstlenerek müjde ar'a yakışıksız iftiralarda bulunuyor. ve bu iftiralar güvenmemiz gereken yargı tarafından "yorum ve eleştiri" olarak yorumlanıyor.

    hüseyin üzmez, abdurrahman dilipak ve aykut kılıç'a çok şahane yorum ve eleştiriler hazırlıyorum.
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap