434 entry daha
  • 21 ocak 2009 tarihinde sözleşmesini uzatmasının tek sebebi 2007 - 2008 transfer sezonunda 500.000 euroya mâl olduğu galatasaray'a para kazandırmaktı. futbolculuğu hakkında isteyen istediğini söyler ve yazar.. beğenen de olacaktır beğenemeyen de. ama tek bir kelime bile edemeyecekleri, söyleyemecekleri bir şey var. adamlığı.

    geçen yıl adana demirspor tesislerine gittiğimde garajda erhan namlı'nın 06 nam ... plakalı range rover jeepini gördüğümde, sivasspor'a transfer olan servet'in hikayesi aklıma gelmişti. servet, koca fenerbahçe kulübünün futbolcusu servet transfer olduğu sivas şehrine gitmeden istanbul'dan sivas yönetimine bir telefon açıyor. '' aman bana bir araba ayarlayın '' deyip telefonu kapatıyor. yönetim şaşırıyor. koca servet çetin'in arabası mı yoktu? gerçek ortaya servet şehre geldikten sonra çıkıyor. son model range rover jeepini tesislere sadece yeni takım rencide olmasın diye getirmemişti. 2006 ve 2007 yıllarında servet sivaslıların sevgilisi oldu. hem oynadığı futbol hem de saha dışında davranışları ile. sabah namazlarını kıldığı camii den çıkışta evi yerine namazda gördüğü fakirlere yardım etmeye gitti. bu olay sivas şehrinde duyulmaya başladığı zaman yardıma ihtiyacı olan insanları tespit edip yardımı evlerine ulaştırdı. bunları yaparken kimsenin haberi olmadı. yoksa o da biliyordu bazı futbolcu tanıdıklarının muhabirler zoruyla hastanede hasta ziyaretlerinin kolayca şova dönüştürebildiğini. onlarca kişi servet sayesinde evlendi ve gene onlarca çocuk servet sayesinde sünnet oldu.

    2 sene önce galatasaray taraftarı ali sami yen'de '' servet istemiyoruz - şampiyonluk istiyoruz '' pankartı açmıştı. binlerce kişi o küçük pankartı sahiplenmişti. şimdi aynı taraftar '' para istemiyoruz - servet kalsın '' diyor. sırf şu değişimi sağladığın için bile teşekkür ederim servet çetin.
    bu kısım rocky iv filminde rocky'nın ivan drago'yu hacamat ettiği sahneden sonrasına benzedi affet. zaten galatasaray'a kalbin dahil vereceğin her şeyi verdin. bir de özel istek alıyorsan gomis'i bir sağ kanattan bir de sol kanattan taca çıkar yeter.

    je t'aime servet.
774 entry daha
hesabın var mı? giriş yap