100 entry daha
  • tuhaf insanlardır. içlerinde türlü türlü insanlar barındırabilirler. uç noktaların insanlarıdır. dikkat çekmeyi seveler. ayrıntılara önem verirler. çoğu kişinin ortak paydası dengesiz oldukları yönünde, evet canlarım dengesizdirler. duygularını uçlarda yaşarlar. balık burcu için "normal" kavramı yoktur. sevincini de hüznünü de uçlarda yaşar. bir gün sevinçten havalara uçarken ertesi gün üzüntüden yataklara düşebilirler. tıpkı sevinç ve hüzün gibi sevgi ve nefreti de uçlarda yaşarlar. gerçekten aşıklarsa tüm dünyayı karşılarına almayı göze alabilirler, aşk konusunda gerçekten gözleri karadır. hoşlanmadıkları insanları ise bir saniye bile hayattalarında tutmazlar. mantık ilişkisi kavramı onlardan çok uzaktır. nefret ettikleri insanları bir saniyede siler dönüşü olmayan bir kapının ardına kilitler ve o insan yokmuş gibi hayatlarına devam ederler, bundan asla pişman olmazlar çünkü bir kere karar vermişlerdir. sanıldığı gibi kararsız değildirler. ha evet o kararı verene kadar uzun uğraşlar vermiş olabilirler ancak bir kere karar verdiklerinde dönüşü yoktur. aslında onların sorunu karar verme aşamasıdır, karar verdikleri anda olay biter çok kararlı hareket eder ve istediklerini elde ederler. kararlıdırlar ama kendilerinde hırstan eser yoktur. bu iyi bir özelliktir hırs çoğu insanı çirkinleştiren bir özelliktir velhasıl.
    kafaya taktılar mı takarlar. ama kötü tarafı taktıkları şeyin hemen o an olmasını istemeleri bu da çevrelerinde hoş karşılanmayabilir.
    ilginç olan hem çok duyarlı hem de çok umrusamaz olabilmeleri... dedik ya dengesizler diye...
    balık burcunun bazı kilit noktaları vardır. bunları bilmeyen insanlar onların sakin mizaçlı insanlar olduğunu düşünürler. dışardan gerçekten de öyle gözükürler, ama o kilit noktalarına basıldığında -biz buna damarına basmak diyoruz- gözleri hiçbir şeyi görmez, dünyayı yıkabilirler hatta pire için yorgan bile yakabilirler o derece... çünkü inandıklarına kalpten inanırlar ve bu konuda saygısızlık kabul edemezler.
    başta kedi olmak üzere tüm hayvanlara, çocuklara, dekorasyona, kolye incik cıncık boncuğa, ayrıntıya, kıyafetlere (özellikle de iç çamaşırı, gecelik, çorap, pijama vs) çok düşkündürler.
    sanatsal yönleri diğer insanlara nazaran bir adım öndedir. zevklidirler. estetik değerleri gelişmiştir. tasarım yetenekleri göze çarpar. edebiyata karşı yetenekleri dikkat çekici özelliklerindendir. hayal güçleri onları edebiyata her zaman yakın tutmuştur. hayatı ayrıntılarda ararlar bu nedenle de edebiyatta başarılı olurlar. ana işleri sanatla ilgili değilse bile yan iş olarak ya da hobi olarak sinema, edebiyat, müzik, resim vs ne olursa olsun mutlaka sanatla ilgilenirler; çünkü bu içlerinde vardır.
    sanat kadar bilime ilgi duyanları da çoktur. aynşıtayncığımı burda anmadan edemeyeceğim. mucuk! (bkz: albert einstein)
    keyif insanıdırlar. rahatlarına düşkündürler. yaşam alanlarını gördüğünüzde bunu daha fazla hissedersiniz. keyfine düşkün insanlardır, zevkli ve zevkine düşkünlerdir biz bunlara kısaca ehli keyif diyoruz.
    balık burcu bir çocuk asla sıkılmaz. kendine oyunlar icat eder. oyuncaklar yapar. hayal dünyasında alice harikalar diyarında bile yaratabilir. bu özelliği büyüdükçe de devam eder. çünkü genelde evine düşkün evcimen insanlar olurlar. canlarının sıkıldığına pek rastlanmaz çünkü tıpkı çocukluklarındaki gibi yaratıcılıkları aktiftir. sürekli yapacak bir şeyler bulur, sürekli meşgul olabilirler.
    dost canlısı, samimi insanlardır. güvenleri kırılmadığı müddetçe arkadaşları için her şeyi yaparlar. herkesin balık burcu bir arkadaşı olmalı. her insana lazım dedikleri cinsten!
    ilişkilerine gelince hmm çoğu insan zor olduklarını düşünür ama o kilit noktalar çok önemli. onu incitirseniz, onun önem verdiği şeylerde vurdumduymaz davranırsanız, güvenini kırarsanız ilişkiyi ya bitirir ya da çekilmez hale getirirler. azcık huyuna gidin yavrucakların yahu ! o zaman dünyanın en güzel ilişkisini yaşabilirsiniz. kediye dönerler, sizi mutlu ederler. düşünceli bir sevgili onlar için en önemlisidir. balık burcu sevgilisi onları azcık düşünceli olmaya davet ediyorum. evet.
    bir kadın dergisi kikiiki kısaca bana ballık burcunu tanımlamamı istese aşk, yaratıcılık ve ince ruh derim. seviyorum sizleriiiii.düttttttt hahahh
302 entry daha
hesabın var mı? giriş yap