29 entry daha
  • semra özal'ın först leydiliği döneminde başta papatyaları olmak üzere kendisine öykünen bir çok kadın arasında puro içme modası başlamıştı. eğlence hayatına olan düşkünlüğü sayesinde kenan evren tarafından aforoz edilmiş pek çok şarkıcı bugün varlığını sürdürebilmektedir. kendisinin vakti zamanında yanından ayırmadığı ünlülerden biri de coşkun sabah'tı. hatta o döneme ait magazin haberlerinden şöyle birşey kalmış aklımda: semra özal ve papatyaları, gittikleri yardım amaçlı (!) bir geziden dönerlerken (artık nasıl bir amme hizmeti yaptılarsa oralarda..) aynı uçakta olan coşkun sabah, semra özal ve papatyaların ricası üzerine, ud çalıp şarkılar söyleyerek bayanların yolculuk stresini bir nebze hafifletmeye çalışmış. ilerleyen dakikalarda artık nasıl coştularsa pilot yanlarına gelip fazla hareket ettikleri için uçağın sarsıldığını, böyle devam ettikleri sürece uçağın düşebileceğini söylemek zorunda kalmış. (yanlış hatırlamıyorsam semra hanımın kendisine tahsis edilmiş özel uçağı da vardı.)

    magazinle çok içli dışlı olduğu için yaptığı her hadise, eşinin tabiriyle "açık seçik" ortadaydı. bu sayede kendisi hakkındaki en sevdiği dizinin yalan rüzgarı olduğu, hatta dizideki victor newman karakterine platonik aşk beslediği, pilavı pirinci ıslatarak yaptığı, beşiktaşlı olduğu gibi pek çok gereksiz bilgi kafalara kazındı.

    turgut özal'ın ölümünden sonra, özal'ın fotoğrafının bulunduğu bir kolyeyle görüntü verirdi hep. ayakta kalma gücünü o kolyeden aldığını söylerdi.

    bütün bu abidik gubidik haberlerin yanısıra bir dönem de (oğullarıyla beraber) dündar kılıç'la haber kanalları üzerinden yaptıkları atışmalarla hatırlarım semra özal'ı. savaş ay o atışmalardan epey bir ekmek yemiştir.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap