5 entry daha
  • sıkıcı bayram akşamını unutulmaz bir anıya çevirdiler. bayrama denk düşmesi ne güzeldi; bir avuç insandık, bir kaç garip, bir grup insana*, müthiş bir gün armağan ettiler. sıkışmadan, tepişmeden, ona buna çarpmadan, sakince, gerçek anlamda müziği dinleyip müzisyeni görebilen seyirciye müthiş bir gece armağan ettiler. oradaydım, şanslıydım. oradaydık, şanslıydık. kıskanın.

    her bir konseri iple çekilecek insanlar placebo muse filan değildir, bilesiniz. ama bence korhan futacı ve kara orkestra da rock n coke a filan göz dikmemeli; kendilerine nazaran düşük işlere burun kıvırtacak bir müzik yaptıklarını -büyük ve tiksindirici müzik organizasyonlarının arkasında gerek sanatsal gerekse ticari ne matematikler döndüğünü bildiklerinden emin olduğumdan, olmak istediğimden- bir damla unutmadan, üretmeye, paylaşmaya ve biz takipçilerini tanımlanmamış duygulara, tanımlanmışların da uçlarına davetin devamını getirmeli derim naçizane. biz geliriz, biz dinleriz.

    öyle söz yazıyorsun, öyle müzikle giydiriyorsun, öyle icra ediyorsun, öyle inanıyorsun, öyle bilinçle kurup öyle hezeyanla içinde kayboluyorsun, gelmem mi lan?
148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap