7 entry daha
  • sadece yarısı yarım yamalak yazılmış ama atlanılmaması gereken ilahı bir adalete vakıf olmuş bir futbolcudur kendisi. şöyleki;

    gaziantepspor'da oynarken hasan bir gol atar ve arkasından sevinmeye başlar. tam bu sırada şerefsizin önde gidenlerinden bir futbolcu gider yan ağlarda kramponuyla bir delik açar ve hakeme top dışardan girdi der. hakem de buna kanar ve golü iptal eder.

    aradan yanlış hatırlamıyorsam 9 yıl kadar sonra hasan göztepe formasıyla kritik bir maça çıkmaktadır. göztepe golü yer. göz göz ne kadar bastırsa da beraberlik golü bir türlü gelmez. derken dobi hasan maçın sonlarında bir şut çeker, top direği sıyırıp yan ağlara sürte sürte dışarı çıkar usul usul. herkes bir ah çeker dobi hasan'da dahil. derken garip bir gelişme olur. bazı göztepeli futbolcular sevinçle hareketlenerek ortaya doğru koşmaya başlar. inanılacak şey değil ama hakem top içerden çıktı deyip götünden gol uydurmuştur! bu golle maçtan 1 puan çıkartan göztepem kademe grubunu da 1 puan farkla ankara büyükşehir belediyesporun önünde tamamlayarak yükselme grubuna çıkar. oradan da süper lige. ilahi adalet yerini bulmuştur.

    (bkz: erkeklerin maç hafızası)
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap