1270 entry daha
  • ben seviyorum ya eski sevgiliyi. eski sevgili candır.

    yıllar var ki, eski sevgilinin sevgili olmadan da sevgilenebileceğini, hatta bazen eskisinden daha fazla ve daha doğru şekilde sevilebileceğini yeni sevgililerime anlatmaya çalışıyorum. bu konudaki ısrarım can sıkmaya, mesele 'ne oldu? eski sevgilini unutamadın mı? sevgin mi depreşti? unutamadıysan git! hala bayılıyorsan durma koş ardından, zaman yoktur git aşkı iste ondan!''a gelip dayanınca vazgeçiyorum.

    sonra olan olup da yeniler eskiyince bana hak veriyorlar. ''şimdi anladım otis. haklıymışsın otis. senin emekliliğin yürürlüğünden daha iyiymiş, eskinden aldığım tadı küskünden almadım, ölün dirine fark atıyor, sen hep eski kal, böyle ol'' diyorlar.

    ''ama ben demiştim'' demeyi sevdiğim için ''ama ben demiştim'' diyorum. gülüşmeler. karenin donması. bizimkiler jenerik müziği.

    öyle öyle eskiyip gidiyoruz. o yüzden böyle meseleleri kafaya takmayın gençler. manyağa bağlamayın. diyecem ama tabi beni sallamayacaksınız. ben demiştim'imle bir köşede bekleyeceğim, örümcek gibi: sabırla, dikkatle ve müsterih.
2722 entry daha
hesabın var mı? giriş yap