44 entry daha
  • entrylerini silen yazar arkadaşlardan biri. hakkında 51 entry yazılmış, bu 52. olacak. kendisi hakkında yazdığım ikinci entry aynı zamanda bu. habermas'ı okumuş muydunuz bilmiyorum. okumadıysanız zaten çok şey kaçırmışsınız demektir. burayı bilgi kaynağı haline getiren yazarların başında gelirdi kendisi. mesela, nasıl anlatsam? diyelim ki bir kemal sunal filmi izliyorsunuz. pek çok tanıdık yüz, kemal sunal filmlerinin içinde hep bir strateji üretme, dedikodu yayma, sorun çözme işlevi gören o meşhur kahvehanelerin birinde toplanmış. yüzler tanıdık... alın bakın, şunun gibi:

    http://img215.imageshack.us/…1126/necdetyaknpr0.jpg

    onları başka filmlerden, büyük yeşilçam prodüksiyonlarından, ağır melodramlardan, aventür filmlerinden tanıyorsunuz. ama birçoğunun ismi, ne iş yaptığı, başka hangi filmlerde oynadığı gibi malumattan pek tabii ki yoksunsunuz. işte bu adam, gözümüzün bir yerlerden kestirdiği bu yeşilçam simalarının resmi tarihlerini yazardı burada. müzik, film, arif susam, futbol, cüneyt arkın, edebiyat ve daha bir sürü şey. entryleri sildi bu adam şimdi... böyle bir arkadaşın buralarda olduğunu biliyor muydunuz?

    bonus: umarım tekrar canlandırır entrylerini. kendisine kabul etmesi dileğiyle şu eseri gönderiyorum ve hakikaten yazdıkları için ona teşekkür ediyorum, inşallah seçimimi beğenir:

    http://www.youtube.com/watch?v=efqa0m2dtwq
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap