aynı isimde "ah nerede (dizi)" başlığı da var
7 entry daha
  • tarık akan ve gülşen bubikoğlu'nun başrolleri paylaştıkları belki de en güzel filmdir. tarık iki erkek kardeşiyle, ki biri halit akçatepe'dir, istanbul'da okuyordur. zengin babası* tarafından cömert harçlıklarını kız tavlamak ve sevgilileriyle, ki iki tanesi kardeştir, gönül eğlendirmek için kullanıyordur.
    ortanca kardeşi kumarbaz, en küçük kardeşi ise eylemlere giden solcu bir gençtir. normalde biri doktor, biri eczacı, biri de mühendis olacakken, okula pek uğramadıklarından hepsi neredeyse birinci sınıftadır daha.
    bütün olaylar tarık'ın olağanüstü güzellikte bir yaratığı bir dağ başında uyurken bulmasıyla değişir. hayatının aşkını bulan genç, onun kalbini kazanmak için herşeyi yapar. kapısında sabahlar. hatta genç kız ona yüz vermediği halde bir ara meraktan, hala bekliyor mu diye perdeyi araladığı anda, tam o anda o da başını kaldırır ve göz göze gelirler. kız utanır, ve sinirlenir. çocuk bekler. sabah olup da hala yerde "seni seviyorum" yazısıyla sigara içerek bekleyen tarık akan'ı görünce, genç kızın da yüreği erir. fakat babası bu arada tarık'ı başkasıyla nişanlamıştır ve bir gün bütün sevgililer bir olup tarık'la gülşen'i evlerinde basar.. ve olaylar gelişir.
    filmin iki önemli noktası şudur ki ilk defa olarak adile naşit, tarık akan'ın annesi yerine ona aşık kız rolündedir, ki buna hiç şaşırmazsınız.. o kadar muhteşem oynarlar ki..
    bir de mahsun kırmızıgül "bu sevda bitmez" şarkısının klibinde gece bekleyişi sahnesini çalmamış olsa ne güzel olurdu diye düşünürsünüz.
    bir dönem moda olmuş tarık akan, halit akçatepe ve değişen üçüncü kardeş** filmlerinden biridir. eğlenceli ve her daim izlenecek bir gençlik filmidir. üstelik inanılmaz kaliteli oyuncuları ve çekimleri vardır.
235 entry daha
hesabın var mı? giriş yap