87 entry daha
  • objektif olarak baktığımda açık ve net en güzel bayrak.

    sapkın liberaller, ayrılıkçılar, köktendinciler sevmeyebilir, doğaldır.

    o değil de hangi mal ülkede, vatandaşlar durduk yere bayrağını değiştirmek ister. bir ülkeyle birleşirsin, içinden başka bir ülke çıkar, ülkenin rejimi değişir, haliyle ülkenin de bayrağı değişir. lakin durduk yere bayrağı değiştirmek en hafif tabiriyle aptallıktır. o çok sevdiğiniz batı ülkelerinde örneğin bir hollanda'da bir hollandalı'nın bayrağımızı değiştirsek şöyle estetik böyle cancanlı yapsak dediğini duyduğunuz mu?

    işiniz gücünüz türk değerlerini, türk kültürünü, türkiye'yi hakir ve basit bulmak. ekşi sözlük'te bu tipleri o kadar çok görüyorum ki artık midem bulanıyor. nasıl bir ergenlik geçiyorlarsa, tüm isyanı alabildiğince türklüğe. e yeter artık, biraz da saygılı olun. elinize klavye geçince ebleh ebleh yorum yapmayın, üç düşünün bir yazın. keşke bayrağımızı değiştirmek serbest olsaydı o zaman daha iyi olurdu sığlığından çıkın. hala aklım kabul edemiyor bu nasıl bir bilinç seviyesi. ne hale geldik lan?

    ''lay lay lom, keşke bayrağımızı değiştirebilme hakkımız olsaydı, oysa ki bunu bırakın yapmayı istemek bile suç, yasak, kanun dışı. halbuki süper gelişmiş son derece liberal, ileri demokratik batı ülkeleri böyle mi, her gün herkes bayrak değiştiriyor. bu bir moda! lay lay lom''

    dilediğiniz ileri demokratik, son derece liberal pişkin dünya bu mu yani? hay sizin dünya algınıza ...
143 entry daha
hesabın var mı? giriş yap