6 entry daha
  • bugün 22. akbank caz festivali kapsamındaki kampüste caz konserlerinin bilkent mssf konser salonu'ndaki konserlerine konuk olduğumuz grup.

    dün kars'ta çalmışlar, bugün yüzlerce kilometre uzaktaki ankara'da çaldılar, hiçbir yorgunluk yoktu üzerlerinde, son derece enerjiktiler, daha bayağı da konser verecekler sanırım.

    grupta türk abimiz behsat üvez'in tartışmasız bir üstünlüğü vardı, bağlamayı ve curayı muhteşem çalan bu zat-ı muhterem son derece sempatik bir duruş sergiledi konser boyunca, hayran kaldık.

    fakat grupta dikkatimi çeken adam perküsyondaki iran kökenli alman arkadaş afra mussawisade oldu, gerçekten harika bir yeteneği var ve şahane bir performans sergiledi, konser boyunca kendisinden gözlerimi alamadım. aynı zamanda konser daha başlarken kendisini muhsin namcu'ya benzetip ardından iranlı olduğunu öğrenmem de ayrı bir sürpriz oldu bana.

    konserlerine gidilmeli, bayağı üniversite gezecekler. fazlasıyla eğlenceli bir ~1.5 saat, sonu da -seyircinin de hevesli olmasına bağlı olarak- bir halay sürpriziyle bitiyor.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap