9 entry daha
  • haksızlıklara muhatap olan bir mekan.
    ben orayı bildim bileli sıradan olmayan insanlar gider. bizim liseli olduğumuz zamanlarda rocker'lar takılırdı. şimdi rocker olmak sıradan oldu. benim pek anlamadığım bir alt kültüre ait gençler takılıyor. ayrıca gerçekten müthiş kitap ve müzik kaynakları var.
    şimdiki o liselilere sapık demek, benim liseli olduğum zamanki liselilere de sapık demek olur. ve bu sözleri o zamanlar magandalar sıkça söylüyorlardı. insanlar cinselliklerini istedikleri gibi yaşayabilirler. bir kız istediği kişiyle cinsel ilişkiye girebilir veya girmeyebilir. eskiden oralara giden tanıdığım bir çok arkadaşım hiç de sapkın olmadılar. hayatta başarılı ve mutlu oldular. aralarında entellektüel insanlar var. iki kitap alıp okumakla, çağının başkaldırı müziklerini dinlemekle sapık olunmaz. oradan keşler çıkmaz mı? belki de daha çok çıkar. ama bu her girenin sapkın, keş olduğu olacağı anlamına gelmez.
    her girenin sapık olacağını düşünen kişiler oraya gitmemelidir. girdikleri anda ilahi bir kudret onları sapık arzulara ve eğilimlere sahip kişilere çevirecektir.
154 entry daha
hesabın var mı? giriş yap