1 entry daha
  • fenerbahce hakkında yakışıksız bir tanımlama.fenerbahce turkiye kupasını sevmez.böyle ufak tefek kupalara tenezzül etmez.o yüzden de bu kupayı son 20 yıldır alenen boykot etmektedir.hatta malumdur,bir sene o kadar sinirlenmiştir ki,kupa maçında takımı sahadan çekmiştir.ayıp fenerbahçe gibi dev bir takımı böyle ucuz organizasyonlarda oynamak zorunda bırakanlardadır.

    fenerbahçe ayrca uefa kupası'nı ve şampiyonlar ligi'ni de pek sevmez.onlara da katılmamak için elinden geleni yapar.
    fenerbahçe intertoto`'dan da hazzetmez.yanlışlıkla katılma hakkını kazandığında bu hakkından feragat etmiştir.
    fenerbahce tsyd kupasını da bayağı bulur.bugün bu kupanın ortada olmamasında fenerbahce'nin aziz teknik direktörü mustafa denizli'nin sene başında başına bela almak istememesi büyük rol oynamıştır.
    fenerbahçe türkiye ligini az da olsa sever.son yıllarda oralarda pek başarılı olamamış olması şanssızlıktan başka bir şey değildir.
    fenerbahçe esasen tek bir şeyi sever ve takımını da sene başında ona göre kurar*: bu da galatasaray maçlarından başka bir şey değildir.eğer fener şöyle güzel bir galatasaray galibiyeti alırsa,ondan sonra sezonu 6.da bitirse gam yemez.hatta bir maçın bayramını bile ilan eder,ki bu da hakkı değildir de nedir?
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap