7 entry daha
  • uludağ versiyonuyla yaşam tarihimin tozlu sayfalarına adını altın yaldızlı harflerle yazdırmış otel. 5 güne toplamda 1 milyara yakın para veriyorsunuz ve odanıza adım atıyorsunuz; çift kişilik 1 yatak yanında da 1 koltuk görüp insanlıktan çıkıyorsunuz. ardından odanın hacminin 3te 1inin çatı katında olmanızdan dolayı yok olduğunu farkedip koşar adım lobiye iniyor, karşınıza çıkan ilk resepsiyon görevlisini tekmelemek için içinizde peydah olan hırsı dizginlemeye uğraşıyorsunuz. sonuç: otelde boş oda yok, 340'ar milyon vermiş 3 erkeğin 2si balayı yatağında diğeri yerde yatmaktan sadece biraz daha rahat olan çekyatta yatacak. üstüne beşamel sosuyla servis yapın ve vualaa, afiyet olsun.

    otelin yemekleri çeşitli ve genel olarak güzeldi, buradan oteldeki güzel aşçı bayanlara selam ediyorum.

    lobideki barda renkli bir barmen var; orda dayak yememeyi ya da vurulmamayı becererek senelerce çalışırsa piyangodan para kazanmışımcasına şaşırıcam.

    odalardaki minibar gerçekten zengindi; kişi başı bir adet şişe su var, hemen her ihtiyacımız düşünülmüş yani.

    saat 12den sonra mantı saati başlıyor otelin restoran kısmında. benim gibi 2 saatte bir acıkan bir insansanız çölde bulduğunuz vaha misali sevinebilirsiniz bu etkinliğin varlığına. ilginç bir detaysa mantı saatine gelen güruhun kilo ortalamasının 60 olması. eğer giderseniz dikkat edin, bana hak vereceksiniz.

    son olarak katil asansöz hüseyin'den sözetmeliyim. lobideki 2 yanyana olan asansörün solda olanından bahsediyorum. binip istediğimiz kata bastığımızı ve asansörün zıt yönde hareketlenip her katta 1er saniye durarak yoluna 4 ya da 5 defa devam ettiğini hatırlıyorum. canımı sokakta bulmadığım için bu animasyonun bitmesini beklemedim tabi uzattım bacağımı indim katlardan birinde clint eastwood karizmasıyla.

    not: tatilimin organizasyonu university travel tarafından yapılmıştı. ben onların yönünden bir bozukluk görmedim.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap