4 entry daha
  • neden hala kimsenin dikkatini çekmediğini benim de anlayamadığım kuruluştur. ya da tam olarak ne deniyorsa. bana geçtiğimiz aylarda ilk olarak (bkz: bunker roy)'u katmıştır. yaklaşık 20 dakikalık videosunu izlediğimde "hadi biz de gidelim oraya" diye gaza gelmişliğim vardır.

    "profesyonel olmak nedir, diploma sahibi olmak mı? hayır.". adam bırakmış her şeyi, hiçbir şeyi olmayan eğitimsiz insanlarla okul yapmış ve eğitmiştir. eğitmek. demokrasi mesela dersin biri, ya da bugün hastalanmış evcil hayvanınızı nasıl tedavi edeceğiniz dersin konusu. baya bildiğin gelişmiş bir şeymiş de bu okul, zamanla

    bunker roy ve hikayesi

    yakın zamanda da (bkz: stefan sagmeister)'ı katmıştır bana. çok beğendiğim, mutluluk adına

    stefan sagmeister ve konuşması

    ayrıca bir kadın daha vardı. kendisinin ismini unutmakla birlikte aklımda kalan bir hikayesi var. çok sevdiği bir insanı kaybettikten sonra, acısını bir evin dış cephesini tahta haline getirip "before i die..." yazıp, insanların tamamlamasını istemiştir. ağlayarak anlatmıştı. insanları bir araya getiren şey bir dış cephe ve tamamlanacak cümle.

    daha çok izleyemediğim videolar var, daha nice bahsedemediğim. hani canınız mı sıkılıyor, bir şey mi yapmak istiyorsunuz, ya da anlaşılmaz bir duygunuz mu var. açın birinin hikayesine bakın derim. hangi konuda olursa olsun, samimi insanlar, samimi hikayeler, yaratıcı düşünceler. bu da böyle bir tanımı olsun.

    edit: gelen mesaj üzerine, oldukça ünlü olduğu düşünülüyormuş, peki. oldukça ünlüyse, bilmeyenler varsa yine de öğrensin dilerim. canlı şahidiyim bilmeyen çok insan var. elbette var.tartışılması gereken bu değil, konuşmaların güzelliğidir.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap