1 entry daha
  • son haftalarda show tv'de düzenledigi maclar yayınlanan, önümüzde ki günlerde istanbul'da maclar düzenleyecek olan dövüs sporları organizatörü, menajeri.
    anladıgım kadarıyla avustralya'da yasadıgından türkiye'yi biraz unutmus veya takip edememis. orhan ayhan'ın yanında yorum yaptıgı bir mac yayınından:
    oa: evet sayın seyirciler 2. raunt sona erdi. oyuncular köselerine gittiler. ve güzel bir kızımız ringe cıkıyor. 3. raunt güzeli bu.
    ts: iste orhan abi dövüse ara veriliyor ama show durmuyor, kameralar köselere gidiyor, taktikleri konusmaları seyircilere yansıtıyor. arkada ısıklı gösteriler, sisler var. cok güzel kızlar cıkıyor sahneye. insallah bunları istanbul'da düzenleyecegimiz organizasyonda da göreceksiniz. havai fisek gösterileri var orhan abi. vit vit vit, vit vit vit........
    isi ve cevresinde bulunan insanlar nedeniyle saygısızlık etmek, canını sıkmak istemem ama kardesim mehmet ali erbil'in programında bile 20 tane danscı kız var, ısık var, sis var. orman mı burası, papua yeni gine mi?
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap