15 entry daha
  • sadece görüntü değil müzik ve sesin de kullanılabildiği reklam çeşidi. mesala markette klasik müzik çalıyor ama alttan normalde bilincin algılayamayacağı frekansta onu alma beni al mesajları veriliyor.

    bu arada axess'in bu tür reklamlar yaptığını hissediyorum. öyle süper kanıtlarım yok ama bana öyle geliyor.

    mesela bir reklamda axess logosu (zaten hedef tahtası gibi spiralli bi şey) hipnotize eder gibi döne döne geliyor ve spiralin ucu axess’in x’ine ok işaretiyle vurarak parlıyor. sonuçta spiralin ucuyla axess’e vurgu yapılıyor.

    bi reklamda da reklam cıngılında ritmik bir müzik çalıyor ve alttan axess diye fısıldayan hatun sesi ancak özellikle dikkat edilirse ayırdedilebiliyor.

    bi de akbank reklamı hatırlıyorum. ön planda akbank.com.tr’nin hizmetleri anlatılırken arka planda da tüm ekranı kaplayan eşit genişlikteki 10-15 adet banttan (haber bültenlerinde geçen bantlar gibi) farklı yönlerde www.akbank.com.tr yazıları geçiyordu.

    efenim sadede gelirsek... ben kıllandım sizi bilmem... ulan kaç kere axess dedim? beni de etkileri altına almışlar. hemen gidip bi axess kart alıyım bol bol harcama yapıyım...

    (ara: axess reklami)
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap