52 entry daha
  • emrah'ın bu filminde istisnai bir durum vardır. emrah'ıin popçu kimliğinden itibaren tüm absürd prodüksiyonlarının yapımcılığını üstlenmiş kaya ererez'in kadrolu oyuncusu ve emrah'in baş düşmanı rolündeki öncelikli tercihi hüseyin ilker; bu filmde emrah'ın "can dostu" , çalıştığı gece klubünün de işletmecisi rolündedir; günde üç öğün para sıçan, yine de karısını tatmin edemeyen bir mekanizmadır. filmin ortalarına doğru da intihar eder. intihar ettiğini öğrendiği sahnede, emrah'ı, yer aldığı tüm kaya ererez imzalı prodüksiyonlarda ilk ve son kez bu adam için ağlarken görürüz. ağlarken, zaten cihangir yokuşu gibi olan kaşları iyice dikleşir ve birbirlerine paralel olur.

    emrah çalıştığı gece kulübünde gerek danslarıyla olsun, gerek endamıyla, gerek te insan ilişkileriyle; tüm bayan müşterilerin gözüne gönlüne hitap edebilen tek canlı olduğu için eline geçen fırsatı iyi değerlendirmiş, hiçbir bayan müşteriyi boş geçmemiş, hatta her birine çift vurup tek saymıştır. bayan müşteriler de istisnasız her gece emrah'a vermeyi şiar edinmişlerdir.

    mesela bir sahnede emrah müşterilere hizmet ederken kendini hatunun birinin kucağında bulur. olay hatırladığım kadarıyla şöyle gelişmiş ve sonuçlanmıştır :

    ridım iz e densır, itze sols kompenyın, yu kın fil it evriveeheherr civcicivcivciüüüvv (diğer şarkıya geçiş efekti)
    zotta dart dart dart zottat dara dara dat dart dart
    - haydiy şiiimdiğ gell sensiz olaaağaah pardon hanfendi dengemi kaybettim, hem dansedip hem tepsi tutmak zor da...
    - oah ne güzel eziyorsun, akşam da gel ez beni ...
    hemen ardından gelen sahnede emrah ve hatun sevişme seansını bitirmiş, yatakta sigara içmeye koyulmuşlardır ...

    ya da tam tersi olup, hatun emrah'ın üzerine düşmüştür ve demin yazdıklarım güzelim kurguyu iç etmiştir.
243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap