68 entry daha
  • sen mi ben mi diyesim war bu bagyanlara..nereniz desperate sizin efendim? misal, ulkemizde bir housewife napar? yemek yapar,utu yapar,camasir yikar,aydin izler,seda sayan izler,gelinim olur musun izler,komsuya gider,dedikodu yapar,bulasik yikar,vs..hele bi de desperatesa..

    bunlardaki keyif pasada yok walla.. biri* citir bahceciyi goturur,para desen zaten bok..oburu* her seyden muaf,nasil olsa sakar bi halt beceremiyo,anca kizindan akil almak hayattaki tek gorevi..oburu* kendi tarzini yaratmis.."kocacim git,kocacim gel"..."ortmen bey,andrew esrar bulunduruyo,bi el atsaniz diyorum"..sacma sapan islerle mutlu oluyo...

    gel gor ki zavalli lynette hakikaten tam bir desperate housewife benim gozumde.. kocasi ortaliktan kayboluyo,cocuklar desen manyak..ustunu bile degistircek hali yook..surekli is,is,is..yok efendim,bir takim cocuklari icin kariyerinden vazgecmeler..hakkaten bu kadar olunmaz..digerlerinin keyfi dusunulunce,dizinin adinin "desperate housewife and friends"* gibi bir sekle burunmesi daha uygun olurmus gibi geliyo bana..hakettigini alsin walla zavalli lynette..

    ha tabi bunlar bi yana..bu gune kadar izledigim en basarili,akici,kendine baglayan dizilerden birisi bu tabiki de..bir kez daha cnbc eye tesekkur edesim war...ettim bile..
391 entry daha
hesabın var mı? giriş yap