6 entry daha
  • roll'un pros and cons dosyasi enine boyuna tartisilabilir elbet ama lull'ci arkadaslarin guzergahlarini hafif roll'a tepeden bakan bir edayla ve yine roll-bagimli bir rota ile tarif etmeleri biraz tuhaf..

    bir de 'anti-mainstream' olup arka sokaklara nufuz etme bahsi var.. ama nufuz etmek icin de, ne bileyim, roll taifesindeki gibi hadiseye biraz acik bir zihinle mercek tutmak kafi gelir herhalde.. yoksa radiohead, suede veya trip hop kulliyesi tali yollara sapti da biz mi goremedik, gibi sorularla karsilasmalari uzak ihtimaller degil..

    yanlis anlasilmasin, roll'la dayisal bir munasebetim yok.. diyecegim, tutarlilik onemli bir bahis ve "biz mainstream sevmeyiz" deyip kenara cekilerek, sonra da ana caddenin muhtelif isiklarinda durarak temin edilemedigi ortada.. arada black heart procession sokaklarinda dolasmak yetmiyor.. ki sorun 'arka sokak obsesyonu' da degil.. stream yatagi ne olursa olsun, ruhen yakinimizdan gecen ne varsa hepsini ferah bir bilincle sual etmek, kanallari kapatmamak yeter kanaatimce..
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap