3 entry daha
  • şu şekilde çalışan bir devlet organıdır:

    sayın ayşe pekdertli,

    dairemize yapmış olduğunuz başvuru üzerine çocuğunuz heves pekdertli ile ilgili yapılan araştırma ve neticesinde kendisine yazdığımız mektup ilişiktedir.

    bilgilerinize sunarız.
    gerçekle yüzleştirme dairesi hayal kırma masası adına
    hasan gaddar

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    sevgili heves,

    evladım, sen bu ülkenin vatandaşısın sana tavsiye vermek benim görevim, ayrıca benim de bir oğlum sayılırsın sana açık konuşacağım. çocuğum annene diyormuşsun ki ben müzisyen olacağım, etrafını görmüyor musun, senelerce bu işin okulunu okuyup sonra dansözlerin arkasında, üç kuruş etmeyen manken bozması şarkıcıların kadrosunda çalacağını anlamıyor musun?

    peki hevesciğim, türkiye'nin koşullarını da geçtim de e be evladım göz var izan var. müzik kulağın yok, yeteneğin sıfır, çalışsan yapsan başarsan desek ömründe tek bir işle on günden fazla ilgilenmemişsin. bu kadar ağır bir tempoyu kaldırabileceğini mi sanıyorsun? ömründe ne konuda kendi kendine başarılı oldun ki bunda olasın. sırf müzik dinlemeyi seviyorsun, grup isimlerini iyi ezberliyor, bar ortamlarında bağıra bağıra şarkıya eşlik ediyorsun diye kendini müzik üstadı sanmış çıkmışsın ama bilmiyorsun ki sen barlarda bağıra bağıra şarkı söylerken insanlar sinirleniyor, arkadaşların arkandan alay ediyor.

    olmaz böyle, aklını başına devşir, babanın şirketinde muhasebede işe başla çocuğum sen, öyle her aklına gelen müzisyen olsaydı, ohoooo...

    gerçekle yüzleştirme dairesi hayal kırma masasından
    tüm iyi niyetimle,
    hasan gaddar
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap