• fatih portakal, kovulduğu yönündeki iddialara yayınladığı bir video ile cevap verdi. yeni şafak ise bu videoyu haber yaparken;

    --- spoiler ---

    lüks yatından iddialara cevap verdi

    --- spoiler ---

    vurgusunu özellikle dile getirdi.

    tweet

    kendince tarafsız olmaya çalışan, hükümeti eleştiren ve muhaliflerin dikkatle izlediği fatih portakal'ın itibarını düşürmeye yönelik bir haberdir. fatih portakal, tahminimce aylık 150.000 - 250.000 tl civarında maaş almaktadır. yine videoda yer alan yatların fiyatları da 1.5 - 3 milyon civarında olduğu bilinmektedir. bununla beraber yelkenli olduğunu söyleyen ve fiyatının 500.000 tl - 1 milyon tl bandında olduğunu söyleyenler var.

    yeni şafak; lüks vurgusunu emine erdoğan'ın çantası için, sümeyye erdoğan'ın organizasyonları için, sarayın günlük masrafları için, cumhurbaşkanlığı araç filosu için yapmış mıdır?

    olaya lüks/israf haramdır nazarında bakıyorlar ise; kendisine müslüman diyen siyasilerin yaptıkları israfları neden eleştirmemektedir?

    düzenleme : özelden küfürler gelmeye başladı. maaşını abarttığımı söyleyenler ortaya çıktı. sektörden olan veya portakal'ın maaşını bilen arkadaşlar yazarsa girdiyi düzenlemek isterim.

    3 sene önce ersin düzen'in, trt'den 278.000 tl maaş aldığı iddia edilmişti. eğer gerçeklik payı varsa bu piyasada fatih portakal'ın en az 300.000 tl maaşı olması gerekir.

    2. düzenleme : lüks yat denilen deniz aracının görüntüleri ve bilgileri mevcut
  • yat olduğunu anladık da lüks olduğu nerden anlaşılıyor anlayamadığım yat. millet öyle bir fakirleşti ki ne görse lüks sanıyor.
  • benim, senin, onun vergileriyle değil kendi alın teriyle aldığı yat. o yüzden kimsenin sevsin sevmesin söz söylemeye hakkı olmayan yat
  • size ne aq.
  • fatih portakal luks denizaltisinda goruntulendi seklinde haber yapmamalarina sasirdim.
    belki 4 aile birlesip kiralamislardir.
  • işine gelmeyince “lüks” kelimesini kullanmayan, kullanana da yasak koyan ikiyüzlü güruh, hakkıyla çalışıp keyif süren adama mı etiket vuruyor şimdi? bu mudur ? çalarak , hak yiyerek almadı ya , ne istiyorsunuz ?
  • çalmadıysa sorun yok güle güle kullansın sefası olsun darası bize de olsun
  • yer: yenişafak gazetesi / albayrak holding

    - hamdi abi, fatih portakal'ın lüks yatı varmış abi.

    + vay adi herif, bir de ekranlara çıkıp demokrasiden, özgürlükten, adaletten, dürüstlükten bahsediyor!

    - bahsetmesin mi abi?

    + yatı var demedin mi olm? yazalım bunu..
  • lüks olduğunu o tente benzeri şeyden anladığımız yat. herhalde yani.

    bu kadar yüzsüz olmalarına şaşırıyorum. adam devlet kanalında çalışmıyor, besleme havuz medyasında da çalışmıyor. size ne kardeşim? reytingleri belli, kazanıyorsa ona göre kazanıyordur. sizinkiler gibi devletten ihale kapıp sonra da o paranın ufak bir kısmını havuz medyasına ayırmıyorlar, ne hak ediyorsa onu veriyorlardır en fazla.
  • vay be hayata bak... lüks gemisiyle adam geziyor. allah bilir otuz metre vardır gemi.
hesabın var mı? giriş yap