• okulumun vodafone arena yaninda olmasi sebebi ile uskudar sahiline yakin ya da sahile ulasimi kolay bir lokasyon ariyordum. 4 gün gece gündüz uskudar icin zeynep kamil-bulgurlu-acibadem-unalan bolgelerinde sürttüm.bulgurluyu fiyat yuksekligi konusunda tenzih ederek soyluyorum diger bolgelerde 1500 liraya 2+1 oturulacak bir daire bulamadim.bulgurlu yeni evleri ve dusuk fiyatlariyla goz kirpsa da ulasiminin zorlugu cekilir gibi degil.cekmekoy-uskudar metrosunun bir duragi bulgurlu.gel gelelim 2015 eylul bitis tarihli metro bu yil ekim sarkti deniliyordu.metro calisanlariyla konustum.5 yildir o santiyede calisan var.adam 1 yil icinde acilmasi mumkun degil dedi.2018den bahsediyor adamlar:) burdan okullum binaliye el salliyorum bilekten.
    boyle sehir mi olur ulan.okul okumaya geldik boyle bir paraya bile kalacak yer bulamiyorum.isin daha da garibi zilyon tane emlakciyla konustum hepsi benden daha saskin bu fiyatlara.
    (bkz: eyy ev sahipleri) (bkz: siz kimsiniz ya)

    yaklaşık bir yıl sonra gelen edit: eve tek çıkma arkadaş bul ,başka şehirde yaşa,gültepeye bağcılara git gibi aklıma gelmeyecek parlak fikirleri veren kare kafalı geniuslar konuyu gözünüzle okuyup nerenizle anladınız bilemiyorum.ama son durum bilgilendirme yapayım da alnınızdaki teri silip bir soluklanın.bahariye'de 3 kişi 3artı1 evde kalıyoruz.semt harika evimiz biraz eski doğal olarak.fiyatı 2100.
    ha bi de ben ve vaziyeti bana benzeyenlere çomar diyen bir istanbul yerlisi beyefendisi vardı.anası avradı olsun silmeyecekti girdisini bravo yolundan dönmeyen asil ruhlu yazar
  • öncelikle; istanbul'da.

    salak gibi şehir dışından üniversite okumak için istanbul'a gelen küçük şehir çomarlarının şaşırdığı olaydır. kardeş biz 25 yıldır yaşadığımız şehirden kaçtık, bazı çomarlar hala salak gibi istanbul'a gidecem orada okuyacam diye doluşarak şehrin içine ediyorlar. müstahak. dönün köyünüze artık.

    ortalık karışmış edit'i: mesaj atan bazı sik kafalılar ile tek tek konuştum. adam nerede oturuyorsun diyor fatih diyorum buyur gel orası neresi yea diye dalga geçiyor. lan olm bunlara çomar değil de ne dersiniz ki başka? ülkenin köylerinden gelip istanbul'un boktan bir semtine yerleşince kendini bir anda elit zanneden ruhu zavallıların hepsi benim gözümde çomardır.

    başlığa ve entry'e gelecek olursak. kira ücretlerinden şikayet ediliyor bu kiraların böyle olmasının sebebi de tam olarak köylerden gelen bu zavallılar işte. benim tepkim de tam olarak buna. dağılabilirsiniz.

    son olarak daha sözlüğe 2 ay önce gelen veletler mesaj atıp sövmesin ağzını payını biraz önce kaçan bebe gibi çok pis alırlar.

    oo özel mesajlar da parti var editi; bak dediğim gibi gelip nick altımda özel mesaj atıp boş boş konuşan tüm heriflerle bir bir konuşuyorum yok yani sövmekten başka hiçbir şey yapamıyolar. kardeşim. köylüsünüz işte. bildiğin köylüsünüz. geldiniz yozgat'ın bir köyünden oo istanbul'lu olduk diye geçiniyorsunuz.

    bir arkadaş demiş 35 yıldır istanbul da yaşayan adamım ben bile böyle savunmuyorum demiş haklı. kendinizi savunmak zorunda hissediyorsunuz neden? çünkü hem çomar hem köylü hem zavallısınız ve bu şekilde bir istanbul'lu olduğunuzu sanıyorsunuz çünkü salaksınız. devam. ben de geri vites yok beyler.
  • bulursun ara bulursun
  • istanbul'da okumaya gelen adama bile çomar diyecek kadar izansızları göstermiştir.

    ne çomarlığını gördünüz de hemen yapıştırdınız lafı? hey allaam ya.
  • ne yapsın adam ilk 5 bine girdiyse ankaranın grisine gidiceğine istanbula geliyor. başka yerde düzgün üniversite vardı da biz mi gitmedik.
  • evin de kirasının da amına koyayım. fakat, her önüne gelene çomar demek neyin nesidir arkadaş? nasıl insansınız lan siz? pezevenk herif. o okul puanı yeten ya da parası yeten insanın okuması için var. sorsan bunu diyen demokrasi yanlısıdır. bre vicdansız, sana mı kaldı lan insanları ötekileştirmek, ayırmak? çomar var, çomar var.

    yaram var gocunuyorum, evet.

    ben soktuğumun erzurum'undan çıktım geldim başkente, ankara'ya. istedim, çalıştım, kazandım ve geldim. ben mecbur muyum lan doğduğum şehirde yaşamaya? sanane? kime ne?

    ulan sağcısından solcusuna, öncüsünden arkacısına bütün memleket kafayı sıyırmış ya. ne biçim insanlarsınız anlamıyorum ki.
  • bildiğim kadarıyla vodafone arena'nın yakınlarında itü kampüsleri var. itü'yü kazanana bile, sırf dışarıdan başka bir ilden geliyor diye hiçbir yanlış hareketini görmeden çomar yaftası yapıştıranlar eminim türkiye'nin elitlerindendir zaten. sanki millet iyi eğitim, iş imkanı olmasa çok meraklı o sikik trafiği, hava ve gürültü kirliliğini çekmeye. dandik evlere değerinden fazla kira verip, işine gitmek için saatlerce erken kalkan beyfendi istanbullu diye kendini birşey sanmıyor mu bir de anlamıyorum.
  • zamanında, büyük büyük dedesi büyük büyük nenesiyle tanışmak maksadıyla istanbul'a gelen genç torunun, "önce ben geldim" kafasıyla çomarlığını deklare ettiği genç öğrenci kardeşimizin, turnosol işleridir, hoştur.
  • bir çomar lafı almış başını gidiyor. etraf ota boka çomar diyen sığırlardan geçilmiyor. anadoluda büyümüşsen çomarsın bu malların gözünde. sorsan dedeleri filan hep anadoludan göçmüş. bazı mallar da elemanın istanbul'u kazandığı için çomar olmadığını söylemiş. yani bu mallara göre siktiriboktan sınav sistemi çomarları eliyor. eleştirenin de eleştireni eleştirenin de absürd mantık yapıları beni dehşete düşürdü.
  • çomar diyen piçin girdiği entry'den ne bok olduğu anlaşılmıştır.
    lys 2016: (bkz: #61404787)
    kıskançlık çekememezlik bu olsa gerek.
    edit: malum kişi, lys 2016 başlığına yazdığı; sağlık meslek lisesi mezunu olup sağlık bölümü yazmasından utandığından entry'sini silmiş. aferim. 2 dk adam ol özüne dön.
hesabın var mı? giriş yap