• şoför önce kendisinin hiçbir yüz kızartıcı suç işlemediğini belirterek, “ben ahlaksızlık veya yüz kızartıcı bir şey yapmadım. şimdi beni 5 kuruşsuz tazminatsız ortada bıraktılar. 2 aydır ne kiramı ödeyebiliyorum, ne de kredimi, tutulan ufak tefek tutanaklar bahane gösterilerek benim işime son verdiler. tutulan tutanaklarda her halk otobüs şoförünün yaşadığı ufak tefek kazalar ve araçlara sürtmeler.” diyerek savunmuş.

    https://www.sozcu.com.tr/…-isten-cikarildi-6368804/
    https://www.sozcu.com.tr/…ne-chpden-destek-6373245/

    bunun üzerine belediye işten çıkarılmaya neden olan olayın kamera kayıtlarını yayınlamış :
    https://www.youtube.com/watch?v=oqvoie6vddc
  • telefona bakacağım diye önündeki araca dalmış şofördür. birilerinin canını almadan işten çıkarılması isabet olmuş. hem cana hem de devlet malına kasıt var, savunulacak bir tarafı yok, yaptığının bedelini ödemiş.
  • belediye kesinlikle haklıdır. araç kullanırken telefonla oynayan biri asla affedilmeden işten şutlanmalıdır.
  • telefonla oynarken kaza yaptığı için işten çıkarılan şofördür. kamera kayıtları olmasa kadın şoför diye feminaziler atağa kalkar, belediyeyi linç etmeye başlardı. teknoloji sen ne güzel şeysin.

    belediyenin kararı doğru gibi görünüyor. ne güzel, telefonu da kenara koymuş mesajlara falan baka baka gidiyor. normal şartlar altında olmayacak bir kazayı gerçekleştirmiş. düz yolda arkadan bindirmiş önceki araca. riskli sürüş yüzünden bugün olmasa yarın bir şey gelirdi başına.

    bu arada bunu yapan çok şoför var. hepsine aynı uygulama gerekiyor. yazık günah. her gün benzer sebeplerden kazalar görmekten yorulduk.
  • isabet olmuş. neyse ki kamera kayıtları var.
  • kamera olmasaydı kadın hakları savunucuları şaha kalkacak, femen üyeleri memelerini açacaktı.
  • --- spoiler ---

    tutulan ufak tefek tutanaklar bahane gösterilerek benim işime son verdiler. tutulan tutanaklarda her halk otobüs şoförünün yaşadığı ufak tefek kazalar ve araçlara sürtmeler.”
    --- spoiler ---

    tutanaklar diyor. biz sadece bir tanesini gördük arkadan bodoslama dalmış. daha kaç tane var kimbilir?
  • manisa belediyesi kadın şoförün hayatını kurtarmıştır.

    bugün olmasa başka bir gün ölecekti kadın bu ileri düzey şoförlüğü! sayesinde,belediye'ye teşekkür etmesi gerek hanımefendinin.

    belediye bu doğru kararla sevdiklerinden ayırmamış.
  • belediye görüntüleri yayınlayarak çok akıllıca bir hamle yapmış. yarın başkalarına zarar verme potansiyeli olan bu ablamızı işten çıkartmak doğru bir karara benzer. ufak tefekten kastımız eğer buysa, ciddi kaza için ölü olması şart diye düşünüyor sanırım.
  • abla sarı site ilanı gibi savunma yapmış. ufak tefek sürtme dediği golfü akordeon gibi ufalamış.

    türk insanı hep haklı amk.
hesabın var mı? giriş yap