10 entry daha
  • şaşılacak derecede ve umbro'dan beklenmeyecek şekilde güzel olan formalardır. güzel yanı aralarında tutarlılık bulunmasıdır. kolun biraz içerisindeki yuvarlak hat dört formada da vardır. geçen seneki formalar da güzeldi mesela, ama aralarında tutarlılık yoktu.

    çubuklu forma gerçekten de puma'nın 03-04 sezonunda yaptığı chelsea maçındaki çubuklu forma kadar güzel olmayı başarmıştır.

    düz siyah forma yerine siyah-gri enine çizgili seçilmesi gayet güzel olmuş. şahsen griyi daha sık görmek isterim.

    düz beyaz forma da siyah şort ile güzel gitmekte olan bir forma olarak iyidir, çizgilerinin diğer formalarla olan tutarlılığı gayet başarılıdır.

    enine çizgili forma da gayet güzel, ama kullanışlı değil, onun giyileceği herhangi bir ortamda çubuklu forma da giyilebilir, bunun yerine kırmızı bir forma olabilirdi. özledik kırmızıyı.

    son olarak geçen sene yabancı takımlarda kullanılan umbro formalarla bir benzerlik sezmedim, bu da hoşuma gitti. dördüncü sezonunda biraz öğrendiler sonunda galiba...

    edit: eveeet, tutarlılığı olan kolun biraz içerisindeki yuvarlak hat olayı, lyon'un, rangers'ın ve everton'ın 08-09 formalarında da var.
    http://boutique.olweb.fr/…l20082009-237_128433.html
    http://www.shop.evertonfc.com/…0809/prd_709951.aspx
    http://www.rangersmegastore.com/…e/cat_0001098.aspx

    sonunda yeni tasarımları bize bir sene geç getirmekten vazgeçmiş umbro. teşekkürler, biraz geç de olsa...
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap