• 76t hattıdır o.
    gerçekten de uzun bir hattı, lakin bokunu çıkartmayalım.
    1,5 saatte taksim'de olunurdu.
  • 76t'nin kral olduğu dönemdir. sonra kadir ağbinin kankası bağzı tipler başa geçmek için "beni seçerseniz bu hattı yeniden koyacağım" diye pankartlar açmıştı... karanlık çağa geri dönmeyi amaçlıyorlar anlamadım..
  • allah razı olsun kadir abi diyenlerin inşallah bir yakınları avcılar taksim arasını ambulans ile gitmeye mecbur kalmaz zira o yol halen 3 saat.
  • (bkz: tatilya)
  • şimdi bir çok alternatif üzerinden gelebiliyormuşuz ahahahahaha senin vereceğin önergeye sıçayım.

    alternatiflere bakıyoruz,

    beylikdüzü-zincirlikuyu metrobüs
    avcılar - zincirlikuyu metrobüs
    bisiklet
    tabanvay
    otostop
    taksi

    hakkatten çok alternatif varmış ya la!

    ++: telsiz karistiriciuyardı, nasılda unutmuşum. zorlu center'ın oradan helikopter var bir de :)
  • istanbul'un en güzel dönemidir. taksim taksim gibi, bakırköy bakırköy gibi, parası olana sarı dolmuşu, sahilden banliyösu, akmarı, daha az trafik, daha az dilenci, daha az badem.

    bu istanbul'un kaderi her dönem eskisinin özlenmesi galiba.

    şimdiki istanbul çok afedersiniz skim gibi. zor attık dışına kendimizi.
  • ne zaman ve hangi araçla 1 saatte varılabiliyor aydınlatılırsa çok iyi olur. taksim-m.köy (metro), m.köy-avcılar(metrobus) hatlarından bahsediliyorsa sıçayım böyle tespite. pazar günü çok tenha bir günde iyi bir ihtimalle belki bir saatte bu güzergah üzerinden avcılara varabilirsiniz. hafta için yoğun zamanlarda yine 1 saatte varmanız imkansızdır.
  • fahiş parayla bindiği toplu taşım aracına hizmet muamelesi yapan sığır analizine konu olmuş dönem. sanki bedava biniyor amk "allah razı olsun" diyor adam. para basıyor lan araçlar, sevabına mı yaptılar amk?!! o kadar para veriyorsun araca bineceğim derken insanlar sana biniyor.

    yazılmış da tekrar edelim, metroyu yapan akp'li değildir. taksiyle yarışır halde fahiş fiyata çıkarıp kar odaklı ticarethane haline getirendir akp!!

    (bkz: ibne dersin alınır sikersin aldırmaz)
  • 20 sene istanbul'u yönetip sadece metrobüs gibi 19. yy teknolojisi getirip ulaşım yapmayı marifet sayan, hadi onu geçtim bununla övünen adamların dönemi. 31 milyar lira bütçesi olan istanbul'u çağ dışı bölünmüş yollarla ayırmışlar onun övüncünü sayıklıyorlar. ayıp, hadi başkan "bu çözüm geçici" dedi ağzımızı kapattık. kadir topbaş ağzını açmıyor bu konuda, yalamalarına ne oluyor onu anlamadım. 20 yıl olmuş 20. adamlar bu kadar zamanda dubai'ye sıfırdan şehir kurdular. 8 yıldır bu geçici çözüm ile üst üste yolculuk yapmayı marifetmiş gibi buraya yazıyor "1 saatte gidiyoruz" diyor. ulan onu da yapmasaydı 20 yıl yan gelip yatsaydı.

    ne beklersin hırsızı yakalayan polisi alkışlayan şakşakçılardan, gerçi artık yakalayanı değil hırsızı alkışlıyorlar.
hesabın var mı? giriş yap