• üniversitelerimizin kürek takımlarının yeterli olmamaları ve çimenlerde laptop kullanan öğrenci sayısındaki azlıkla beraber, muasır medeniyetler seviyesine erişememizin nedenlerinden biri.

    batının ahlaksızlığını alıyorsak bence sincabını da almalıyız. gerek abd'de, gerekse birleşik krallık'ta sincabı olmayan okul yoktur. adamlar bilim geliştiriyorlar, bizler ise sadece kullanıyoruz. bak mesela otomativ endüstrisine, ancak parça birleştiriyoruz. (ki bunu new york'un arka sokaklarındaki herhangi bir oto sanayici de yapıyor, hem de özbeöz kendi kapitasıyla)

    liselerin spor takımlarına özel ceketler tahsis edip dolaplarının önünde konuşmalarını sağladıktan sonra bu probleme de eğileceğim.

    benzer bir sorunumuz için:
    (bkz: türkiye'de yeterince seri katil olmaması)
  • öncelikle:

    (bkz: devlet buna bir şey yapması lazım)

    sonrasında ise:

    kanayan yaramızdır. ben sırf bu sincap azlığı yüzünden kuartır bek olamamış adam tanıyorum. neden diye sorma, öyle işte.
  • tınaztepe'ye gelmemiş insan tespitidir

    ne sincabı yılanından ayısına kurduna, tilkisine kadar her mahlukat var
  • (bkz: beyin göçü)
  • zamaninda vardi da agac tavugu sanip yediler, tek sebebi budur..

    (bkz: pelikan yiyen adam)
  • ilk sincabımı emirgan korusu'nda görmüş birisi olarak katıldığım tespit.

    emirgan'da sincapla karşılaşıyor ama boğaziçi'nin hisarüstü ya da itü'nün maslak kampüsünde göremiyorsam, ben bu işte kasıt ararım.

    napıyosunuz oğlum sincapları!?
  • son aldığımız bir habere göre asgari ücrete 31tl zam yapılmasını protesto etmek için artık dışarı çıkmayacaklarını söylediler istanbullu sincaplar derneği sözcüsü.
  • bogazici icin soz konusu degildir. bogazici amerika il sinirlarinda bulundugundan mutevellit kampusunda sincaplar cirit atmaktadir. haydi abartmayayim ama vardir yani sincap.
    zaten okulun ba$arisi da bunda saklidir, agaclarda gezen sincaplar, yemeginizi kaciran kediler, suru halinde gezen kopekler, bunlarin hepsi bogazici'nin arkasindaki itici guctur. rektor de aslinda tav$an, ama odasindan hic cikmadigi icin bilen yok pek.
  • türkiye'de yeterince donut olmamasından kaynaklanmaktadır. zira hepimizin bildiği gibi sincap donutla beslenir. abd'deki o kadar sincap kendiliğinden oluşmuş olabilir mi? tabii ki olamaz. zaten bunların hepsi birbirine bağlı. sincap, donut, hindistanlı taksici...ama biz ne yaptık? iktidar olarak bu konuya da el attık. arkadaşlara talimat verdim, üzerinde çalışıyorlar. bu sorunun da üstesinden geleceğiz inşallah.
hesabın var mı? giriş yap