• bir ürün düşünün ki, üretildiği ülkede reklamı yapılamayıp başka bir ülkede reklamı yapılmaktadır.

    ne tuhaf değil mi? vay rakıcı almanlar vay..!

    önemli not: türkiye'de ilk rakı fabrikası, 1901 yılında 2. abdülhamit zamanında kurulup faaliyete geçmiştir. "deniz kızı rakısı" ve "üzüm kızı rakısı" olarak iki ayrı marka ile.
  • bu vesileyle

    (bkz: allah akp'nin belasını versin)
  • yurt dışındakiler reklama, yurt içindekiler rakının fiyatına ağlıyor.

    reklamı seyrederken bile cebimden 20tl vergi çıktı
  • rakı romantizminden nefret ederim rakıyı da hiç sevmem. ama insan ister istemez akpsiz bir türkiye'yi hayal ediyor videoyu izlerken. çalınan gençliğim geliyor gözümün önüne. az daha zorlasam ağlayacaktım.
  • yalnız taksim-bostancı dolmuşu ikinci köprüden gitmez.

    t: güzel bir reklam filmidir.
  • çok değil, şunun şurasında 10 yil öncesinin anlatıldığı duygulu reklam filmi. beni daha da duygulandırdı genç suser arkadaşlar.

    sebebi de ben bu istanbul'u bırakamadım, gidemedim o çok daha refah vadedilen ülkelere. her şey hazırdı, tüm planlar yapılmıştı ama gidemedim. çünkü samimiydi ya da ümit vadediyordu burası. o huzurla da 3 duble rakı kesiyordu, yetiyordu. iyi ki kalmışım diyordum. şimdi gidemediğim ve bu yaştan sonra da kolay kabul görmeyeceğim korkusuyla beynimi uyuşturmak için daha çok içiyorum.
  • izlerken burnumun direği sızladı. özellikle gece taksim kadıköy dolmuşuna bindiği anda... şimdi her yer zombi istilasına uğramış gibi.
  • harika reklam olmuş. burada sosyal medya sayfası açması yasak olan firma yapılacak en güzel yolla yapmış reklamını. hadi bunu da yasaklayın bakalım.

    bu arada o istanbul’un anasını avradını siktiler. kalmadı o istanbul.

    ps. rakı hala güzel.
  • nejat iyi iş çıkarmış. reklam duygusal. fakat ben istanbul'un kutsanmasından hoşlanmıyorum.

    burası istanbul dediğiniz yer o reklamda anlatılan yer degil artık. 5 milyon göçmen var. araplar suriyeliler afganlar. sokağa çıkamıyorsun kalabalıktan. insanlar hayatta kalma mücadelesinden ötürü insanlıktan çıkmış durumda.

    burası istanbul diye tarif edilen yaşamı şu an istanbulda yerleşik olanların binde biri belki on binde biri falan yaşıyor.

    burası istanbul falan değil. burası ortadoğu.
hesabın var mı? giriş yap