hesabın var mı? giriş yap

  • gideceginiz sehri ve kalacaginiz gun sayisini belirtiyorsunuz, bu site de size super bir program hazirliyor.

    baslayacaginiz noktadan, orda gecireceginiz sureye kadar gunu en verimli kullanmak icin gerekli hersey gorsel ve yazili olarak hazir. (indirme secenegi de sunmuslar). tabi isterseniz rotada keyfinize gore degisiklikler de yapabiliyorsunuz. baslangic saatinizi vs. belirleyebiliyorsunuz.

    ayrica rotanin maliyetini de kisi sayisina gore hesapliyor. (muze varsa muze girisi, atraksiyon varsa onun ucreti gibi)

    web sitesi : http://www.visitacity.com/

    ornek 1 gunde paris rehberi : http://www.visitacity.com/…y--top-attractions-day-1

  • allah her iktidara böyle halk nasip etsin. ne güzel lan ne terörden sorumlusun,ne ekonomik krizden. şehit geldi mi cehape de, dolar uçunca dış güçler de ama ne dersen de halk sana oy versin. yemin ederim adamlar bu halk sayesinde dünyada cenneti yaşıyor.
    tanım: yanlış bir hareket.
    edit: imla
    büdüt: “yüzünden” kelimesi,”sayesinde” ile değiştirildi. uyaran arkadaşlara teşekkürler.

  • arkadaşımın oğlu kuzey(5) kreşte bir kıza aşık olur ve epey bir süre ''ben kübra'yla evlencem'' diye dolanır. gel zaman git zaman, gönlünü başka bir kıza kaptırır.

    kuzey: ben ilayda'yla evlencem
    annesi: aa hani kübra'yla evlenicektin?
    k: istemiyorum..
    a: ama oğlum sen ''kübra'yla evlenicem'' dedin diye, ben çiçek aldım, çikolata aldım, gittim evlerine kübra'yı istedim. şimdi vazgeçemeyiz artık çok ayıp olur
    k: yaa anne naaaaaptın seeeen?? her şeyi mahvettiiiin!!! (gerçek sanıp, inanılmaz yıkılmış ve sinirlenmiş bir halde)
    a: artık evlenmek zorundasın, yapacak bir şey yok oğlum
    k: üff peki ya tamam... napalım o zaman, evleniyim bari... of anne of...

  • sevmek senede üç bölüm izlicem diye bütün yıl sherlock holmes'u beklemek gibidir.

    olm adamlar resmen sevmenin en doğru tanımını yaptılar

  • yahu gitsin insanlar istediği yere. ne diye karantinaya alsınlar kendilerini. zaten psikolojiler iyice bozulmaya başladı. yargılamayın artık kimseyi.

  • kahvemi kendim yapayım dedim yalapşap araştırıp ofise ayrı, eve ayrı iki alet aldım biri moccamaster, diğeri delonghi esam3300. sonuç hüsran oldu

    şimdi araştırıyorum. maalesef tek çözüm la marzocco linea mini olarak görünüyor. ama bu aleti alınca parasını çıkartmak için her sabah kahve içmem ve bunu 3,5 yıl aralıksız yapmam gerekiyor. bu hesaba kavrulmuş kahve çekirdeğinin fiyatı da dahil değil.

    nasıl olacak bilemiyorum. yani etrafımda şu aleti aldım diye etkilenecek biri olsa, oradan alıp yürüyecek olsam gam yemeyeceğim. öyle bir durum da yok.

    zaten kadınlar bu tarz "cool" aletleri farkedip etkilenmiyor. farkeden de anca ne kadar çirkin olduğunu, koyduğun yere yakışmadığını, piyasada daha küçük aletlerin olduğunu falan düşünüyor onu dile getiriyor. aynı durum hi-fi sistemler için de geçerli.

    (bkz: woman acceptance factor)