5 entry daha
  • her insanı farklı bir özelliği ile benimseriz. belli bir veya bir avuç 'ona ait' özellik vardır. bunlar zihnimizde etiketlenmiş durur ve artık kişi ve özelliği eşgüdümlü anımsanmaya başlanır... x diyince sahtekar olduğu gelir, sahtekar deyince x.

    'o' : biraz alıngandır,
    'bu' : vefasız,
    'şu' : alçakgönüllüdür,
    alçakgönüllü: 'şu'dur.
    yani bir kere özdeşleştirdiniz mi, çok zordur bu etikettekilerin değişmesi..

    hani bir adım atsanız, iki adımla karşılık veren insanlar vardır... hani yaptığınız ufak bir güzelliğe iki katıyla, beş katıyla teşekkür ederler... hani siz bir karşılık da beklemeyerek yapmışsınızdır ama yine de verdikleri karşılıkla neredeyse mahçup bırakırlar.. hani her daim tanışmış olmaktan mutluluk duyduğunuz insanlar vardır ya... söylediğim bu hanilerin tümü, theselfish'in bendeki etiketini özetliyor aslında.

    theselfish : aslan marka adamdır. 'adam' gibi adamdır.

    bir de radyo dinlerken, bazı bazı "yahu az konuşma-çok müzik, hadi canım hadi arkadaşım, 1..2..3.. tıp, tıp yahu" şeklinde serzenişler olur. tavsiyem, meet me in montauk programına denk gelin. bu adam, bu tarz serzenişlerden eser bırakmıyor. aksine konuşsun, anlatsın daha çok şiir okusun istediğim dj'dir. kısacası programı da aslan markadır. sadece çaldığı şarkıların mis gibi oluşundan değil, anlattığı hoş hikayelerden, okuduğu şiirlerden ve hepsinin tadında oluşundan ötürü takipcisi olursunuz.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap