10 entry daha
  • hayır ortada öyle çelişkiler var ki... bir örnek vereyim.

    mesela yücel aşkın... vakti zamanında akp'li birisi hükümetin yücel aşkın'a karşı yürüttüğü kanunsuzlukları mazur göstermek için olsa gerek rektör yücel aşkın ermeni kökenlidir falan diye ortaya çıkmıştı. dinci basın da bu lafa hemen atladı. ne de olsa kötü ve suçlu olmak için ermeni olmak yeterliydi. şimdi yücel aşkın'ın yıllarca süründürülüp sonra bereat etmesini falan bir kenera bırakıp bu adamların kafasında ne değişti onu soruyorum.

    şimdi gidin bakın dinci gazetelere... hepsi ermenistan ile ilişkiler normalleşiyor, akp hükümeti yapılmayanı yaptı, ermeni dostlarımız falan havasında. eee siz değil miydiniz ermeni düşmanı olan, bu adam ermeni diyerek cadı avı başlatan... siz değil miydiniz ermeni dölü, rum dölü, gavur dölü, kafir bunlar falan diye konuşup duran. siz değil miydiniz ermeni kışkırtması yapan, siz değil miydiniz bu şekilde oy isteyen ve alan? peki ne oldu şimdi? ha ne oldu?

    demokrat mı oldunuz? özgürlükçü mü oldunuz? ha?

    hadi bu dincileri geçtim. bu hükümete ve bu zihniyete destek çıkan liboş köpeklere ne demeli? hayır daha da garibi faşizmin alasını yapan bu dinciler özgürlükçü oldu, demokrat oldu, bu tavri eleştiren bizler ise faşistin önde gideni.

    dediğim gibi alçaklıkta sınır tanınmıyor? lanet olsun!
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap