5 entry daha
  • her taburda, her bölükte farklı farklı konuların anlatıldığı saatlerdir. doğal olarak bir çoğu sadece kağıt üzerindedir. zamanında kağıt üzerinde haftalık ve günlük eğitim programlarında şu konular anlatılmıştır diye az yazmadım. bu saatlerde anlatılan konular uzun dönem askerlik yapanlara yöneliktir zaten. eğer bir teftiş olacaksa kağıt üzerinde o gün ne anlatıldığını, hangi konunun işlendiğini askerlere söylemeniz iyi olacaktır.

    bu saatlerde bir gün doğan cüceloğlu'nun (ki kendisini psikolog olarak severim ve saygı duyarım) ordu için hazırlamış olduğu vcd'lere denk gelirseniz şimdiden söyleyeyim sıkıntıdan patlayacaksınız (aslında faydalı şeyler anlatsa da o anki ruh haliniz bunları dinlemenize engel olacaktır). eğer günün birinde asteğmen olup komutanlık saatinden siz sorumlu olursanız sakın astlarınıza bu vcdleri sayrettirmeyin. yoksa bol bol küfür yersiniz. yok adamlara amacınız ders vermek, kıllık yapmak ise bir saat değil iki saat bu vcdleri seyrettirin. hanyayı konyayı göreceklerdir.

    kısa dönem veya uzun dönem er olarak bu vcdlere komutanlık saatinde denk gelirseniz sizlere şimdiden bol şanslar dilerim.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap