2 entry daha
  • zat-ı muhteremin 1992'de international herald tribune verdiği beyandır:

    "müslümanlar gittikçe daha çok köktenci oluyorlar. bu yüzden küçük bir müslüman topluluk dahi avrupa için baş ağrısı olacaktır. köktencilik türkiye, kosova ve makedonya üzerinden balkanlar yoluyla batıya doğru ilerlemektedir. batı makedonya'nın bağımsızlığını tanımaya karar verirse burada da savaş olacaktır *. bu nedenle at* makedonya ismine karşı çıkarak tanınmasını engellediği için yunanistan'a teşekkür etmelidir *.

    müslümanlar kosova'da ayaklanırsa 10 gün içerisinde bastırılacaklardır *. balkanlar abd veya isviçre değildir *. osmanli, avusturya macaristan, nazi ya da tito'nun komünistleri gibi yabancı işgalcilerin birbirlerini izlemesine karşın, asla erimeyen bir erime potası'dır. bu nedenle, ilk planda etnik bir çatışmadan söz etmek yanlıştır. bu, dinsel ve kültürel bir sorundur."

    allah için adam verdiği tüm sözleri tutmuş, savaş çıkacağını iddia ettiği her yerde savaş çıkarmış. ilginç olan batı dünyasının bu sözleri bile bile müdahele etmemekte direnmesidir zira söylenenler onlara bu zat-ı muhtereme geldiğinden daha hoş gelmiş olsa gerektir. son olarak, bu sivri akıllı zevzekin tito'yu yabancı işgalci olarak nitelendirmesi de ayrı bir komedyadır.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap