9 entry daha
  • gözümün önüne gelen şu ilk tarifede; üzerinde şık bir smokin ve elinde bir bezle şarap kadehlerini parlatan kişi. işini yapıyor.

    ikinci aktivasyon önerisi; hafifçe başını bara doğru eğmiş, önünde duran kadının sigarasını yakıyor ve başka bir arzusunun olup olmadığını sorarken, hafifçe gülümsüyor. hoş..

    üçüncü evladiyelik kılark beklentisi; sağ kolunu dirseğini bara yaslamış, oranın karşılayanı olduğundan bu duruş herhangi bir sırıtmaya mahal vermemiş, bir falso yok. gelen müşterileri süzüyor, bazılarını tanıyor ve onlara merhaba diyor.

    dördüncü karakutusal sinema muhakemesi; gecenin son müşterilerine taksi çağırıyor. gitmekte direnenlere babacan tavırlarla yaklaşıyor. ama kapatıyoruz efendimler, geç oldu isterseniz artık eve dönünler, çok içtiniz size bir taksi çağırayım ister misinizlerden sonra, kendini anlık bir sekmeyle evde buluyor.

    beşinci fotonlar arası iş başı eğitimleri; ertesi gün olmuş. bir iç sıkkınlığı içinde bara doğru hareketli. bir elinde sigarası, üzerinde alacalı paltosu. yürüyor ve küfrediyor. bir müddet sonra yine aynı barın arkasında birilerine hoşgeldiniz diyecek.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap